Personvernerklæring

Vårt selskap tar personvern på alvor og vil alltid behandle dine personlige opplysninger på en sikker og ansvarlig måte. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og deler personlig informasjon om våre kunder, og hvordan du kan kontrollere bruken av denne informasjonen.

Innsamling av personopplysninger

Vi samler inn personopplysninger om våre kunder når de registrerer seg for å få tilgang til våre tjenester, kjøper våre produkter eller kommuniserer med oss på andre måter. Denne informasjonen kan inneholde navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon.

Bruk av personlig informasjon

Vi bruker de innsamlede personopplysningene til å levere og forbedre våre tjenester og produkter, inkludert å håndtere bestillinger, behandle betalinger og kommunisere med deg om dine bestillinger og kontoer. Vi kan også bruke denne informasjonen til å sende deg markedsføringsmateriale om våre produkter og tjenester, med mindre du har bedt oss om å ikke gjøre dette.

Deling av personlig informasjon

Vi vil aldri selge eller leie ut dine personopplysninger til tredjeparter uten å ha fått ditt samtykke på forhånd, med mindre vi er pålagt ved lov eller av en domstol. Vi kan imidlertid dele anonymisert og aggregert informasjon om våre kunder og deres bruk av våre tjenester med tredjeparter for markedsføringsformål.

Oppbevaring og sikkerhet av personlig informasjon

Vi tar rimelige skritt for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse. Vi oppbevarer den innsamlede personlige informasjonen på våre sikre servere, og krypterer den ved hjelp av industristandard teknologi.

Kontroll over personlig informasjon

Du kan be om tilgang til, oppdatere og slette personlig informasjon som vi lagrer om deg, ved å kontakte oss via kontaktinformasjonen som er oppgitt i denne personvernerklæringen.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen når som helst.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss på [email protected].

Pakkesporing