Betingelser

Foretaksinformasjon

Netthandelsgruppen AS,
Org.nr. 913661001 MVA
Ruseløkkveien 26, 0251 Oslo
Telefon: 41012910
E-mail: kundeservice@comfyballs.no

Betalingsalternativer

Vi benytter Klarna Checkout som betalingsløsning. Hos Klarna Checkout kan du enten betale med kredittkort (VISA og Mastercard), delbetaling,  eller ved faktura. Du kan lese mer om Klarnas betingelser her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/user

Klarnas Personvern Policy: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/privacy

Klarna vilkår: https://www.klarna.com/no/vilkar/

Angrerett

Du har 30 dager ubetinget angrerett dersom varen kan leveres tilbake i ”tilnærmet samme stand og mengde”. Av hygieneårsaker kan vi ikke motta varer hvor forpakningen er brutt eller hvor produktet på annen måte ikke fremstår i fullt ut salgbar stand. Våre produkter regnes ikke som ”i samme stand” dersom de er brukt/testet av forbruker og angreretten vil derfor ikke gjelde om emballasjen til produktet er åpnet. Dersom du ønsker å benytte angreretten, skriv ut angrerettskjemaet og legg ved dette ferdig utfylt, sammen med en utskrift av ordrebekreftelsen fra oss, i pakken som du returnerer til oss. Når vi mottar den returnerte varen (uåpnet, ubrukt og ellers i fullt ut salgbar stand) vil det fulle beløpet innen få dager bli tilbakeført på det kortet du benyttet da du handlet. Du må selv betale for returporto hit. Varer som returneres må ikke sendes som postoppkrav. Vi anbefaler å velge en retursending som gir mulighet for sporing, noe som gir trygghet for begge parter.

Reklamasjon

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Dersom du har fått feil størrelse / modell, eller det er feil ved produktet kan du sende tilbake varen sammen med et ferdig utfylt returskjema. Vi betaler returfrakten ved retur av vare pga. reklamasjon.

Prisfeil/utsolgt

Vi tar forbehold om prisfeil og utsolgte varer.