Kundeservice

Kontakt: kundeservice@comfyballs.no

Bestilling og betaling

Betalingsalternativer

Hos oss kan du velge om du vil betale med VISA eller Mastercard kredittkort, eller Faktura. Ved bestilling med kredittkort blir beløpet reservert på din konto, først når varen blir sendt ut blir beløpet trukket fra kontoen din. Vi er en norsk nettbutikk med lager i Oslo, det er derfor ingen toll på våre varer.

Ordrebekreftelse

Du vil motta en ordrebekreftelse på mail umiddelbart etter at din bestilling er godkjent. Dersom det viser seg at betaling ikke lar seg gjennomføre vil du få beskjed.

Frakt og levering

Vi benytter Helt Hjem til våre leveringer av alle pakker under to kg. Pakken blir enten levert i postkassen din eller på din dørmatte. Vi benytter to forskjellige fraktalternativer, og begge er gratis!

  • Brev (A-prioritert) – GRATIS FRAKT – dersom du bestiller inntil tre boxer trunks sendes de som brevpost, direkte til din postkasse.
  • Klimanøytral servicepakke – GRATIS FRAKT – dersom du bestiller fire boxer trunks eller fler, sendes de som servicepakke med sporingsnummer.

Leveringstid

Vi har utsendinger alle arbeidsdager, og varene er normalt pakket og klare for utsending innen 24 timer etter bestilling er mottatt og betaling godkjent. Du vil derfor i de fleste tilfeller motta ordren 2-4 arbeidsdager etter at betaling er godkjent. Vi tar forbehold om forsinkelser rundt helligdager og høytider som jul og påske.

Størrelsesguide og vask

Menn

EURSmallMediumLargeXL2XL3XL
USXSSmallMediumLargeXL2XL
Waist (inches)28-3030-3232-3434-3636-3838-40
Waist (cm)71-7676-8181-8686-9191-9696-101

Tips: Kjøp den størrelsen som best korresponderer til din olabuksestørrelse (inches). Comfyballs er relativt lav i livet og kroppsnært skåret. Er du mellom to størrelser, velg den største.

Regular eller Long?

Den lange modellen (Long) er identisk med standardversjonen, med unntak av lengre ben. Er du vant med normale boxere fra før er den lange modellen det sikreste valget. Den korte modellen (Regular) er kort (altså en trunk).Størrelsen på PackageFront™ er den samme uansett størrelse.


Damer

Truser

EURSmallMediumLarge
Waist (inches)24-2626-2828-30
Waist (cm)687276

 

BH

EURSmallMediumLarge
Under byste (cm)68-7273-7778-82
Byste (cm)81-8686-9494-102

 

Vaskeinstruksjoner

40°C på normalvask med like farger. Kald tørketrommel. Unngå bruk av tøymykner eller blekemiddel.

Alle Comfyballs har en varmeoverført vaskeanvisning påtrykket innsiden av stoffet. Dersom du har heldekkende vaskeanvisning skal denne løsne fra stoffet og falle av etter ca. 30-50 vask. Dersom du har en ikke-heldekkende vaskeanvisning (kun skrift) skal denne falle av etter ca. 2-4 vask.

Stoff og kvalitet

Vi benytter supermyk micropolyester i alle våre waistband. Vi benytter flat-lock sømmer i alle hovedsømmer som er i kontakt med huden, for å minimere hudirritasjon. Comfyballs finnes i følgende stoffvarianter:

Cotton: 92% bomull / 8% Lycra®: Vi benytter kjemmet bomull, single jersey, ca 200 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker. I kombinasjon med 8% DuPont Lycra® gir dette et stoff som gir godt hold, og puster bra. Velegnet hele året.

Microfiber: 84% polyester / 16% elastan: En step-down modell av vår Performance-serie, for deg som foretrekker kunstfiber til hverdagsbruk. Velegnet også til lettere og moderat fysisk aktivitet. Stoffvekten er ca 185 gram per kvadratmeter. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Wood: 45% bomull / 45% Lenzing modal® / 10% Lycra®: Innblanding av Lenzing Modal® sikrer en avkjølende effekt spesielt velegnet på varmere dager. Lenzing Modal® er spunnet av cellulose fra bøkefiber fra Østerrike, fremstilt i en meget miljøvennlig prosess. Stoffvekten er ca 190 gram per kvadratmeter. I kombinasjon med 10% DuPont Lycra® gir dette vår mykeste opplevelse.

Performance: 84% Coolmax® All Season / 16% Lycra®: består av en miks av hule og flate kunstfibre, noe som både gir isolering og pusting og gjør Comfyballs Performance til et helårsprodukt. Performance er spesielt velegnet til all slags trening, men mange bruker den også til fritid. Stoffet er mykt, lett (ca 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Performance Superlight: 4-veis mesh stretch, 84% polyester / 16% elastan: Den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Stoffvekten er ca 135 gram per kvadratmeter (52gram, Regular str. M). Har som alle Comfyballs fullverdig PackageFront® og innehar ekstreme pusteegenskaper. Superlight er et helårs konkurranseprodukt, selv om en del bruker den som en sommer-performance. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Produksjon

Våre produkter produseres i Tyrkia, med gode rutiner for arbeidsforhold og HMS. Produktene er Oeko-Tex Standard 100 sertifisert. Standarden sikrer begrensninger i innholdet av kjemiske stoffer som kan være skadelig. Les mer om Oeko-Tex Standard 100 her.

Betingelser

Foretaksinformasjon

Netthandelsgruppen AS,
Org.nr. 913661001 MVA
Ryensvingen 9, 0680 Oslo
E-mail: kundeservice@comfyballs.no

Angrerett

Du har 3 måneders ubetinget angrerett dersom varen kan leveres tilbake i ”tilnærmet samme stand og mengde”. Av hygieneårsaker kan vi ikke motta varer hvor forpakningen er brutt eller hvor produktet på annen måte ikke fremstår i fullt ut salgbar stand. Våre produkter regnes ikke som ”i samme stand” dersom de er brukt/testet av forbruker og angreretten vil derfor ikke gjelde om emballasjen til produktet er åpnet. Dersom du ønsker å benytte angreretten så legg varen sammen med en utskrift av ordrebekreftelsen fra oss, i pakken som du returnerer til oss. Når vi mottar den returnerte varen (uåpnet, ubrukt og ellers i fullt ut salgbar stand) vil det fulle beløpet innen få dager bli tilbakeført på det kortet du benyttet da du handlet. Du må selv betale for returporto hit. Varer som returneres må ikke sendes som postoppkrav. Vi anbefaler å velge en retursending som gir mulighet for sporing, noe som gir trygghet for begge parter.

Reklamasjon

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Dersom du har fått feil størrelse / modell, eller det er feil ved produktet kan du sende tilbake varen sammen med et ferdig utfylt returskjema. Vi betaler returfrakten ved retur av vare pga. reklamasjon.

Prisfeil/utsolgt/Leveringer

Vi tar forbehold om prisfeil, utsolgte varer eller feil levering.

Klarna Faktura / delbetaling

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger ikke oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine. Det tilkommer ikke fakturagebyr. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 64 kr og en forsinkelsesrente på 9,50 %. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Vær oppmerksom på at dersom du velger delbetaling i forbindelse med ditt kjøp er dette et tilbud om delbetaling. Den faktiske kontoavtalen inngås senere i forbindelse med at kontoavtalen sendes til din folkeregistrerte adresse.

Informasjon om Klarna Konto

Kundeopplysninger

Vi bruker SSL for å kryptere all kommunikasjon med sidens besøkende. Vi innhenter bare personopplysninger som du oppgir til oss og som er nødvendig for å gjennomføre våre avtaleforpliktelser overfor deg i overensstemmelse med lovpålagte krav. Alle opplysninger behandles konfidensielt, og vil ikke bli brukt til andre formål, eller bli utlevert til andre. Som de fleste nettbutikker samler vi inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Denne informasjonen brukes til å drive og utvikle vår nettbutikk og kobles ikke til personopplysninger. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

Henvendelser

Kontakt: kundeservice@comfyballs.no