Om Comfyballs

Comfyballs er en norskutviklet boxer. Motivert av manglende funksjonalitet og nytenkning innenfor undertøy for menn begynte produktutviklingen i Oslo, i begynnelsen av 2012. Ingen boxere på markedet holdt godt nok utstyret på plass, særlig ved aktivitet / sport, og vi så at det var rom for en betydelig forbedring. Vi famlet litt i starten, med intrikate løsninger som vanskelig lot seg masseprodusere. Etter mye feiling og en rekke prototyper nådde vi målet vårt og fant den ultimate passformen. Gjennom denne reisen har vi tatt med oss det som fungerte for å lage den mest comfy boxeren verden noensinne har sett.

Hva gjør Comfyballs så comfy?

Comfyballs  er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper. Fronten på boxeren ,PackageFront™, er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene, noe som forhindrer unødvendig oppvarming av ballene. Dette er nøkkelen til ultimat komfort. Formsydde paneler kombinert med innovativ og unik bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

Vaskeinstruksjoner

Alle Comfyballs tåler fint 40 og også 60 graders vask uten noen negative effekter.
Tørketrommel: Alle Comfyballs kan tromles på kald, men bør ikke tromles på varm.
Tøymykner: påvirker ingenting, men er generelt unødvendig å bruke.
Vask med like farger
En god regel som gjelder alle fargede klær, både organiske og kunstfiber, er å vaske like farger sammen. I hvert fall lyst med lyst, mørkt med mørkt, og rødt alene. Første 1-2 vasker slipper alt farget tøy noe farge, og organiske stoffer krymper noe. Det er umulig å få fargeslippet ned til 0.00 uten å bruke tilsetningsstoffer/kjemikalier som gjøres bl.a. i en del badetøy (går ikke an å Oeko-tex sertifisere stoffet for eksempel sfa. dette). Om du har hudallergier eller spesielt sensitiv hud kan du gjerne vaske produktet før første gangs bruk, men det er ikke nødvendig.

Om Comfyballs
Alle Comfyballs har Lycra® i seg, som er elastan av beste (og dyreste) kvalitet. Lycra® eies av Invista, og Invista krever ift. produsentgarantier at vi oppgir maksimalt 40 grader på vaskeanvisningen. Om du sjekker andre undertøysmerker som inneholder elastan/Lycra eller andre kunstfibre vil du se at de fleste har en vaskegrense på 40 grader, noen 30 grader (og noen faktisk også 30 grader håndvask). Patentet som DuPont (tidligere eier av Lycra®) en gang i tiden hadde på elastan er utgått for lenge siden, så i det meste som masseproduseres i dag benyttes generisk elastan fordi det er billigere..
Ved produksjon av Comfyballs testes stoffet for fargeslipp og krymp før det blir sydd, og etter at produktet er ferdigsydd. Vi vasketester alle våre produksjoner i alle farger både på 40, 60 og 90 grader. 1.gangs krymp ved 40 grader er <1%, og fargeslipp fra mørkt til hvitt organisk stoff er ikke målbart. 1.gangs krymp ved 60 grader er <1,5%, og fargeslipp fra mørkt til hvitt organisk stoff er tilstede, men vanskelig å kvantifisere. Om du har hvitt tøy som ikke lenger er 100% hvitt er fargeslipp fra mørkere tøy årsaken til dette. 1.gangs krymp ved 90% er <3,5%, og fargeslipp fra mørkt til hvitt organisk stoff er målbart. MERK: 90grader (kokvask) sliter betydelig på både organiske fibre og kunstfibre. Det går an å kokvaske, men erikke anbefalt, da elastikken fortere blir gammel / «sprø».

Stoff og kvalitet

Vi benytter supermyk micropolyester i alle våre waistband. Vi benytter flat-lock sømmer i alle hovedsømmer som er i kontakt med huden, for å minimere hudirritasjon. Comfyballs finnes i følgende stoffvarianter:

Cotton: 92% bomull / 8% Lycra®: Vi benytter kjemmet bomull, single jersey, ca 200 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker. I kombinasjon med 8% DuPont Lycra® gir dette et stoff som gir godt hold, og puster bra. Velegnet hele året.

Microfiber: 84% polyester / 16% elastan: En step-down modell av vår Performance-serie, for deg som foretrekker kunstfiber til hverdagsbruk. Velegnet også til lettere og moderat fysisk aktivitet. Stoffvekten er ca 185 gram per kvadratmeter. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Wood: 45% bomull / 45% Lenzing modal® / 10% Lycra®: Innblanding av Lenzing Modal® sikrer en avkjølende effekt spesielt velegnet på varmere dager. Lenzing Modal® er spunnet av cellulose fra bøkefiber fra Østerrike, fremstilt i en meget miljøvennlig prosess. Stoffvekten er ca 190 gram per kvadratmeter. I kombinasjon med 10% DuPont Lycra® gir dette vår mykeste opplevelse.

Performance: 84% Coolmax® All Season / 16% Lycra®: består av en miks av hule og flate kunstfibre, noe som både gir isolering og pusting og gjør Comfyballs Performance til et helårsprodukt. Performance er spesielt velegnet til all slags trening, men mange bruker den også til fritid. Stoffet er mykt, lett (ca 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Performance Superlight: 4-veis mesh stretch, 84% polyester / 16% elastan: Den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Stoffvekten er ca 135 gram per kvadratmeter (52gram, Regular str. M). Har som alle Comfyballs fullverdig PackageFront® og innehar ekstreme pusteegenskaper. Superlight er et helårs konkurranseprodukt, selv om en del bruker den som en sommer-performance. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Black Everyday Socks (3-pack): Comfy allround-sokk, helsort, uten logo. Myk bomull/polyamid mix med ekte Lycra®. Sokkene er testet i all slags aktivitet og har høy slitestyrke, lang levetid og tørker fort. Fåes i størrelsene Small (36-40) og Large (41-46). 80% bomull / 15% polyamid / 5% Lycra®.

Produksjon

Våre produkter produseres i Tyrkia, med gode rutiner for arbeidsforhold og HMS. Produktene er Oeko-Tex Standard 100 sertifisert. Standarden sikrer begrensninger i innholdet av kjemiske stoffer som kan være skadelig. Les mer om Oeko-Tex Standard 100 her.

Vanlige spørsmål

Har dere noen ledige stillinger?

Vi vokser utrolig fort og trenger dyktige folk på laget!

For stillinger knyttet til lager og kundeservice kan du sende en mail til lafossan@netthandelsgruppen.no . Dette er stillinger som passer perfekt for studenter!

For stillinger knyttet til markedsføring, ledelse eller drift kan du sende en mail til vadim@netthandelsgruppen.no

Hvor holder dere til?

Vår besøksadresse, samt pick-up point er:
Ryensvingen 9, 0680 Oslo

Pakkesporing