Om Comfyballs

Comfyballs er en norskutviklet boksersensasjon. Skaperen bak boskershortsene var motivert av manglende funksjonalitet og nytenkning i undertøysmarkedet for menn. Derfor tok han saken i egne hender og begynte produktutviklingen i Oslo i begynnelsen av 2012. 

Det var tydelig at ingen boksershorts pĂĄ markedet holdt utstyret godt nok pĂĄ plass, særlig under aktivitet og sport. Dermed var det rom for en betydelig forbedring og et behov som mĂĄtte dekkes. 

Som det pleier ĂĄ gĂĄ med nye produkter, famlet vi litt i starten med intrikate løsninger som ikke lot seg masseprodusere. Med lidenskap for saken og mange timer i tenkeboksen, etter mye feiling og en rekke prototyper nĂĄdde vi mĂĄlet og fant den ultimate passformen. 

Gjennom denne fantastiske reisen, har vi tatt med oss det som fungerte for ĂĄ lage den mest komfortable boksershortsen verden har noensinne sett: Comfyballs.

Hva gjør Comfyballs så comfy?

Comfyballs er formsydd med flatlocksømmer i ultramyke stoffer for overlegen komfort og pusteegenskaper. Forsiden på bokseren, PackageFront™, er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Det er noe som forhindrer unødvendig oppvarming av testiklene. PackageFront™ er nøkkelen til det særegne, ultimate komforten. Formsydde paneler kombineres med innovativ og unik bruk av elastikk i stoffskjøtet. Det tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

Vaskeinstruksjoner: Alle Comfyballs tĂĄler fint 40- og 60 graders vask uten negative effekter. Tilsvarende boksertyper pĂĄ markedet er ikke like slitesterke som det Comfyballs er. 

Tørketrommel: Alle Comfyballs kan tromles på funksjonen: kald, men bør ikke tromles på varm.

Tøymykner: Det er ikke noe negativ effekt ved å bruke tøymykner, slik det er med andre boksertyper på markedet. Men tøymykner er generelt helt unødvendig å bruke på Comfyballs.

Vask med like farger:

En god regel som gjelder alle fargede klær, både organiske og kunstfiber, er å vaske like farger sammen. I hvert fall lyst med lyst, mørkt med mørkt og rødt alene. De første 1-2 vasker slipper alt farget tøy noe farge, og organiske stoffer krymper noe. Det er umulig å få fargeslippet ned til 0.00 uten å bruke tilsetningsstoffer/kjemikalier som gjøres bl.a. i en del badetøy (det går ikke an å Oeko-tex-sertifisere stoffet, for eksempel fra SFA.). Om du har hudallergier eller sensitiv hud, så kan du gjerne vaske produktet før første gangs bruk, men det er ikke nødvendig.

Om Comfyballs

Comfyballs benytter bĂĄde det fremste innen tekstil og teknologi, men ogsĂĄ grundig testing og sertifisering. I det videre vil dette redegjøres. 

Alle Comfyballs har Lycra® i seg, som er elastan av beste (og dyreste) kvalitet. Lycra® eies av Invista, de krever ift. produsentgarantier at vi oppgir maksimalt 40 grader på vaskeanvisningen. Om du sjekker andre undertøysmerker som inneholder elastan/Lycra®, eller andre kunstfibre, vil du se at de fleste har en vaskegrense på 40 grader, noen 30 grader (andre har faktisk 30 graders håndvask). Patentet som DuPont (tidligere eier av Lycra®) hadde en gang i tiden på elastan er utgått for lenge siden. Så i det meste som masseproduseres i dag benyttes generisk elastan pga. det er billigere.

Ved produksjon av Comfyballs testes stoffet for fargeslipp og krymp før det blir sydd, også etter at produktet er ferdigsydd. Vi vasketester alle våre produksjoner i alle farger på: 40, 60 og 90 grader. Første gangs krymping ved 40 graders vask er <1 %, og fargeslipp fra mørkt til hvitt organisk stoff er ikke målbart. Første gangs krymp ved 60 graders vask er <1,5 %, og fargeslipp fra mørkt til hvitt organisk stoff er tilstede, men vanskelig å kvantifisere. Om du har hvitt tøy som ikke lenger er 100 % hvitt, er fargeslipp fra mørkere tøy årsaken til dette. Første gangs krymp ved 90 % er <3,5 %, og fargeslipp fra mørkt til hvitt organisk stoff er målbart. MERK: 90 graders (kokevask) sliter betydelig på både organiske fibre og kunstfibre. Det går an å kokvaske, men det anbefales ikke ikke, da elastikken fortere blir slitt og gammel/«sprø».

Stoff og kvalitet:

Vi benytter ultra mykt micropolyester i alle våre midjebånd. Vi benytter flatlocksømmer i alle hovedsømmer som er i kontakt med huden, det for å minimere hudirritasjon. Alle våre materiell produseres gjennom etiske og lukkede prosesser som garanterer minimal miljøpåvirkning.

Comfyballs finnes i følgende varianter:

Comfycel: 47 % lyocell, 47 % bomull og 6 % Lycra®: Disse er laget av lyocell, sammensatt av trecellulose og bearbeidet med syntetiske materialer. Comfycel ser bra ut etter langvarig bruk og er omtrent dobbelt så myk som vanlig bomull. Stoffet drapererer pent og krøller seg ikke; med overlegen fuktighetsabsorberende og antibakterielle egenskaper. Materialet transporterer fuktighet og bidrar til å regulere kroppstemperaturen.

Cotton: 92 % bomull og 8 % Lycra®: Vi benytter kjemmet bomull, single jersey, ca. 200 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker. I kombinasjon med 8 % DuPont Lycra®, får vi et stoff som gir godt hold og puster bra. Velegnet for å brukes hele året.

Performance 84 % polyester og 16 % lycra: Dette er våre sports- og aktivitets tilpassede serie. Du får både materiale og design som er laget for bedre ytelse og komfort under aktivitet med høy intensitet. Performance er spesielt velegnet til all slags trening, men mange bruker de også til fritid. Stoffet er mykt, lett (ca 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Og inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Performance: 84 % Coolmax® All Season og 16 % Lycra®: BestĂĄr av en miks av hule og flate kunstfibre, noe som bĂĄde gir isolering og pusting og gjør Comfyballs Performance til et helĂĄrsprodukt. 

Performance Superlight: 4-veis meshstretch, 84 % polyester og 16% elastan: Den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Stoffvekten er ca 135 gram per kvadratmeter (52 gram, Regular str. M). Har som alle Comfyballs fullverdig PackageFront® og innehar ekstreme pusteegenskaper. Superlight er et helårs konkurranseprodukt, selv om en del bruker den som en sommer-performance. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

ComfyWear: Dette er plagg som er laget for deg som ønsker ekstra behagelige plagg ĂĄ bruke i hjemmet. Disse plaggene benytter de mest komfortable tekstilene i lag med det aller mest komfortable designen, det for ĂĄ sikre at du er maksimalt tilfreds nĂĄr du slapper av. 

Black Everyday Socks: Comfy allround-sokk, helsort, uten logo. Myk bomull/polyamid mix med ekte Lycra®. Sokkene er testet i all slags aktivitet og har høy slitestyrke, lang levetid og tørker fort. Fåes i størrelsene Small (36-40) og Large (41-46). 80% bomull / 15% polyamid / 5% Lycra®.

Produksjon:

Våre produkter produseres i Tyrkia, med gode rutiner for arbeidsforhold og HMS. Produktene er Oeko-Tex Standard 100 sertifisert. Standarden sikrer begrensninger i innholdet av kjemiske stoffer som kan være skadelig. Les mer om Oeko-Tex Standard 100 her.

Vanlige spørsmål

Har dere noen ledige stillinger?

Vi vokser utrolig fort og trenger dyktige folk pĂĄ laget!

For stillinger knyttet til lager og kundeservice kan du sende en mail til [email protected] . Dette er stillinger som passer perfekt for studenter!

For stillinger knyttet til markedsføring, ledelse eller drift kan du sende en mail til [email protected]

Hvor holder dere til?

Firmaadresse:
Karenslyst allé 11, 0278 OSLO

Pakkesporing