Comfyballs Dark Snake Cotton

2100+ solgte
3468 vurderinger


Dark Snake Cotton
Vis størrelsesguide

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Cotton er vår mest populære serie, det holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger.

Andre kjøpte også

Trunks i både long og klassiske, kortere benlengde versjoner. Undertøyet har skikkelig god passform, uansett lengde, så vil du oppleve komfort som ingen annen tilsvarende undertøy. Midjebåndet er veldig elastisk, hvor undertøyet er relativt lav i livet, vinklet forover, slik at det er lavere livhøyde foran enn bak. Dette sikrer maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Du finner flere "Comfyballs"-logo hele veien rundt midjebåndet. PackageFront®-teknologien skåner utstyret ditt fra gnaging og fører det fremover fra lårene. Undertøyet er i Cotton-undertøysserien, det ultimate hverdagsundertøyet.

Cotton er vår mest populære serie, det holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger. Stoff har god hold, tørker raskt og puster utrolig bra. 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

Funksjoner: 

  • Trunks
  • Cotton
  • Perfekt til daglig bruk
  • Kommer i lengre benlengde (long trunks) og kortere benlengde (klassisk cut)
  • Mest populære modell i Skandinavia
  • PackageFront®
  • 92 % bomull og 8 % lycra

Følg vaskeinstruksene på plagget.

:white_check_mark: Gratis frakt
:white_check_mark: Kan betale med Vipps eller Klarna
:white_check_mark: Klimanøytralt

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 10-97 EAN: I/A SKU2: I/A