Comfyballs Black-Red

279  kr

Nullstill

Den klassiske sorte boxeren er et velkjent syn i alle undertøysskuffer, men hva med en sexy twist? Her får du den klassiske sorte boxeren i en ny og fresh versjon med rød strikk. En sikker vinner i enhver garderobe!

Vår mest populære modell!

Artikkelnummer regular: 006
Artikkelnummer long: 015

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.

42 produktomtaler

 1. 1 out of 5

  Jeg fikk BRUKTE boxsere i posten! Styr unna om dere ikke er ute etter noe andre har brukt og returnert..

  • Hei Anders!
   Dette skal ikke være mulig, i og med at vi kaster alle boxerne vi får i retur.
   Hadde du hatt mulighet til å sende noen bilder til kunderservice om dette?
   Mvh
   Comfyballs

 2. 5 out of 5

  Enhver MANN med respekt for sine edle deler SKAL bruke Comfyballs fins ikke maken. Kan trygt «pælme»alt annet

 3. 5 out of 5

  Desse her satt godt på kroppen. Og det var et meget behagelig stoff. Vil virkelig anbefale dette produktet

 4. 5 out of 5

  Mannen min elsket Comfyballs og jeg elsket ennå mer min mann!! For en kropp og selvtillit han fikk! Dem virkelig løfter opp både baken og fronten. Herlig! Herlig! "We Love Comfyballs"!!!

 5. 5 out of 5

  Materialer puster fint selv om det har en veldig nær passform. Flott kvalitet i stoffet som er veldig behaglig på!

 6. 4 out of 5

  Kult navn, og det stemmer bra. Svært behagelig boxer. Fulgte størrelsesguiden, og gikk med hell opp en størrelse. Svært rask levering.

 7. 5 out of 5

  Comfyballs, det ligger i navnet. "Gåsungene" har aldri hatt det bedre. Skal søke om og få disse på blå resept når alderen begynner og tynge og nøttesekken begynner og henge. Stå på videre:-)

 8. 5 out of 5

  Comfyballs gnager ikke, de puster og gir verdisakene godt med plass, i tillegg er de i et stoff som ikke blir med buksene opp/ned når det trengs 🙂

 9. 5 out of 5

  Kjøpte en pakke med Black Red-Long og dagen jeg mottok pakken hadde jeg på meg en boxer av kjente Bjorn Borg å når jeg tok på meg comfyballs for å prøve var det en helt annen verden! Et MUST for de som vil ha en boxershorts som sitter bra og har perfekt passform! Rett og slett ikke noe vits å kjøpe noen andre boxershorts etter å ha prøvd Comfyballs!

 10. 5 out of 5

  Vinter, Under lang som det heter når man er inne i Forsvaret. Perfekt på størrelse, meget bra passform! har 3 stk i str S å flere skal kjøpes. Kjedelig når di to jeg har til fritid ikke er rene, er førstevalg! Sparer litt på di.. Tror bare jeg går inn å bestiller en på direkten nu

 11. 5 out of 5

  Kjøpte både lang og kort i bomull, samt 2 par performance. Er mest fornøyd med lang da de korte har en tendens til å rulle seg mer sammen mot skrittet. Men begge lengdene er fantastisk i bruk. Performance boxeren er perfekt til trening. Transporterer fukt suverent og holder ting på plass 🙂

 12. 5 out of 5

  Kjøpte disse i gave til min mann, og nå vil han ikke ha noen andre boxere! Holder seg godt i vask og er flotte på 🙂

 13. 4 out of 5

  Kort modell var for kort så gleden var stor når lang kom ut. Mulig det er meg/vaskemaskinen eller en dårlig kombinasjon der men den sorte jeg kjøpte først (i lang vesjon) var kortere enn de to påfølgende røde jeg har kjøpt. Usikker på om det kan være at jeg kjøpte den sorte tidlig etter den ble sluppet og at modellstørrelsen har blitt endret litt etter det (alle var str.M). Fornøyd med den, men de røde som jeg kjøpte i ettertid er jeg enda mere fornøyd med dettersom den sitter helt perfekt!

 14. 4 out of 5

  Denne modellen er for kort i beina for min del. Kan hende det ville endret seg med en størrelse større, men når long versjonen kom har jeg gått over til den og har ikke testet. Utenom størrelsen er kvaliteten på stoffet helt suveren. Etter mange vask er fargen lik. Merkelappen kan gjøre det litt klamt, men heller det enn en lapp man må klippe som klør, eller man må maltraktere stikken for å fjerne den. KOMMENTAR FRA COMFYBALLS.NO: Merkelappen på innsiden er nå betydelig mindre og designet for å falle av etter noen få vask!

 15. 5 out of 5

  Endelig en boxer som sitter skikkelig! Utrolig deilig passform..den må bare prøves! Ingen flere boxere som kryper opp og skaper dårlig stemning i skrittet! Comfyballs er så digg å ha på at du merker ikke at du har den på – det er bare helt sheriff!

 16. 5 out of 5

  Til tross for noe tighte størrelser gjør comfyballs boxere jobben en boxer aldri før har gjort. Det er nå slutt på å saumfare butikkene etter annet, køen starter og stopper ved comfyballs.no. Og har du en på, kan du fort oppdage å stå modell for nysgjerrige venner 🙂

 17. 5 out of 5

  Small in size but very good to wear! order a size bigger than you usually wear

 18. 5 out of 5

  Måtte gå opp til XL og lang,da var det gjort.Gamle flotte boxere forsvinner ut av skuffen.Kryper litt og litt tynt stoff men gir en femmer likevel.Passer meg utmerket..Må ha flere etter hvert.

 19. 5 out of 5

  Bestilte mitt første par før jul 2013, nå noen måneder etterpå har flere modeller og fargevarianter landet i skapet mitt. Comfyballs brukes nesten daglig!

 20. 5 out of 5

  Etter noen måneder med to Comfyballs boxere er det ikke lenger noen tvil, nøttene mine har aldri hatt det bedre! Fremover er derfor målet å bytte ut 100% av innholdet i undertøysskuffen med Comfyballs produkter!

 21. 4 out of 5

  Fungerer bra men har forbedringspotensiale; loer litt fortsatt, merkelappen (på innsiden) klistrer seg til huden, tynt materiale som kan vise seg å ikke holde i lengden når vi snakker om eksklusiv prisklasse.

 22. 5 out of 5

  Gikk aldri med boxer, sien alle jeg prøvde var ubehagelige å ha på. Etter å ha vunnet en test på en nettside kjøpte jeg 1stk for å prøve. Ble meget overrasket, siden jeg ikke hadde noen positive forventninger. Men der tok jeg feil.Dette er de første boxerene som er behagelige å gå med for meg. Bruker nå kun Comfyballs, og det vil jeg fortsette med. Kjempefornøyd.

 23. 5 out of 5

  My balls are comfortable, and I am happy. Enough space. No sweating. Perfect conditions.

 24. 5 out of 5

  Etter å ha hatt disse i noen måneder, er det krise når det ikke er flere rene Comfyballs boxere igjen. Den lange varianten er suveren til både sport og fritid. Takk for et digg produkt. Må få den i Blå med blå strikk 🙂 De er fine…

 25. 4 out of 5

  Prøvde fyrst kort modell men følte den krabba litt opp i ræva. Gjekk då over til lang modell og opp ein storleik.. Awesome! Etter eg prøva comfyball lang føles alle andre boxerar som feilvare!

 26. 5 out of 5

  Veldig bra comfort, høy kvalitet

 27. 5 out of 5

  Disse var utrolig komfortable å ha på – kommer til å bestille flere!!!

 28. 5 out of 5

  Definitivt den beste boxeren jeg noen gang har prøvd. Comfyballs lever opp til navnet sitt!

 29. 5 out of 5

  Bestilte i xl for det bruker jeg ellers, men syns denne ble i det trangeste laget. Håper dem lager noe større for ellers var den grei.

 30. 3 out of 5

  Behagelig boxer å ha på, utstyret holdes godt på plass, men etter å ha prøvd Clever sitt merke kommer Comfyballs litt etter..

 31. 5 out of 5

  Kjøpte min Comfy mest for å forsøke noe nytt….og den skuffet ikke… Herlig, god passform…Gleder meg til vi kan bestille den i flere farger, og ja…. send meg gjerne prøver på andre modeller….

 32. 5 out of 5

  Har nå testet ut comfyballs i 3 uker, og er strålende fornøyd! Endelig en boxer som tar vare på utstyret – utrolig komfortable!!! "when you have tried comfyballs, you never go back to your old boxers".

 33. 5 out of 5

  Flott design god passform holder på plass det som skal og bør holdes på plass.

 34. 5 out of 5

  Passform, komfort og design er på topp, holder absolutt det den lover.

 35. 5 out of 5

  Kjøpte XL og ballene mine ble ført til himmelen! Anbefales alle verden over ;*

 36. 5 out of 5

  Rett og slett fantastisk god å løpe med! Den holder helt klart det den lover.

 37. 2 out of 5

  Burde kostet kr 98,maks! Litt Yalla preg! KOMMENTAR FRA COMFYBALLS.NO: Kjipt å høre at du ikke er happy, Ron. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du har fått et produkt med feil. I ditt yrke funker uansett ikke Comfyballs spesielt godt;)

 38. 5 out of 5

  Fikk disse til jul – litt uvant i starten, men veldig comfy! Vaskelappen på innsiden var litt klistrete før vask, men kjennes ikke lengre. Utrolig god å løpe i. De er korte i livet, men XXL passet meg bra (2,05, 110kg), bruker XL og XXL i andre merker. Skal kjøpe fler -Utsolgt for XXL?!? KOMMENTAR FRA COMFYBALLS.NO: Bra at du er fornøyd! Ja, vi er dessverre utsolgt for endel størrelser, dessverre ikke på lager igjen før mot slutten av mai.

 39. 2 out of 5

  Ballsene mine er definitivt comfy i disse, men det er dessverre ikke resten av underlivet. Alt er i for liten størrelse. Selv om målene på størrelsen tilsier min størrelse i alle andre boxere, stemmer ikke det for disse. Alt for kort over rumpa, slik at jeg får ufrivillig rørleggersprekk, og hvis jeg drar den opp får jeg en fin wedgie pga en søm på ‘package fronten’. Stoffet er også dårlig, polyester er langt fra noe kvalitetsstoff, og boxeren blir nuppete, slitt og stygg etter bare noen få vask. Få denne i skikkelig bomullskvalitet, og fiks størrelsen, og den blir den ultimate boxer. Kommentar fra Comfyballs: Magnus, kjipt at du ikke er happy! Alle Comfyballs er relativt lave i livet. Alle Comfyballs er også laget i Øko-tex sertifisert bomull (95%) og elastan (5%). Ta gjerne kontakt med kundeservice@comfyballs.no.

 40. 5 out of 5

  Har prøvd både standardlengde og denne lange. Synes Lang er best til fritid og standard til sport. Steike comfy!

 41. 5 out of 5

  Sinnsykt bra til løping. Ganske lave i livet som passer meg bra, sikkert derfor noen synes de er små i størrelsen. Kommer det andre farger snart?

 42. 5 out of 5

  virkelig verdt et forsøk! jeg har prøvd den lange og både balls og rompa er virkelig comfy i disse. med en pris på rundt 300kr er dette et skikkelig kupp! løp og kjøp 😀

Skriv anbefaling

Skriv en omtale