Comfyballs Navy Tangerine Cotton

59300+ solgte112 kr rabatt
2087 vurderinger

279 kr 167 kr inkl. mva.


Navy Tangerine Cotton

Oppgrader boxeren før rabatten faller!
Vær rask før det er tomt 🔥

Nullstill

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloEn av våre mest ikoniske variasjoner av den kjente Cotton-modellen. En pillar i enhver undertøysskuff!

En av våre mest populære modeller!

Navy Tangerine har blitt en av våre absolutte favoritter. Grunnen er den fantastiske kombinasjonen av blå og oransje, en utrolig fresh boxer som garantert blir en ny favoritt.

SKURegularLong
OLD054064
NEW10-0611-06

 

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper.

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt.

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer.

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A