Comfyballs Ghost Black Cotton

184000+ solgte
(4351)

289 kr


Ghost Black Cotton
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering pĂĽ alle ordre. 

Ghost Black er for deg som ikke liker kontraster. Manglende logotrüd gjør at du kan gü (nesten) undercover.

Cotton – det perfekte hverdagsundertøyet!
Cotton er vür mest populÌre serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg güende hver eneste dag, selv nür temperaturen svinger! Stoff med godt hold som puster bra. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til trüd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker. 


Funksjoner

  • Hverdagsundertøy til alle aktiviteter
  • PackageFrontÂŽ
  • 40mm midjebĂĽnd i micropolyester
  • Mykt stoff med godt hold
  • 92% bomull, 8% LycraÂŽ.

Vipper du mellom størrelser, gü opp.

Følg vaskeinstruksene pü plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt


Les mer om Comfyballs nedenfor:
PackageFrontÂŽ
PackageFrontŽ holder utstyret pü plass samtidig som det blir løftet vekk fra lürene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivü! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene vüre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Fremoverlent design
Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Supermyke stoffer
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Comfy Waistband
Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

KroppsnĂŚrt snitt
Utstrakt bruk av LycraŽ i alle vüre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnÌrt snitt og gjør boxerne like komfortable pü innsiden som de er fine pü utsiden.

Samvittighetsfullt
Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert, og produseres gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpüvirkning og avfall i produksjonsfasen. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet vüre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nü gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for ĂĽ holde utstyret bedre pĂĽ plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lĂĽrene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivĂĽ.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sÌdkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper ü "rette pü utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 11-07 EAN: I/A SKU2: I/A