Comfyballs Black Dark Rose Cotton

9000+ solgte
(4197)


Black Dark Rose Cotton
Vis størrelsesguide

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Her har du behagelige bomullsboksere som har svært fin design og en unik fargekombinasjon. Midjebåndet er bredt, elastisk og fleksibelt, rødfarget med oransj Comfyballs-logo rundt hele. Selve boksershortsene har en kullsvart farge som absorberer lyset [mer eller mindre] totalt. Du finner den gode PackageFront®-teknologien som gjør at utstyret ditt ikke gnages mot lårene. Om du ser etter komfortable boksere - som hverken blir klamme eller ubehagelige - så er disse gode å ha i sortimentet.

De kommer i en type med lengre benlengde (long trunks), som er vår aller mest populære modell i Skandinavia. Og klassisk trunk cut (kortere benlengde). Det ene er ikke bedre enn det andre, det handler kun om hvilken type du foretrekker. Vi anbefaller at du prøver ut begge modellene, for du vil nok like dem uansett hvilken du velger.

Disse boksershortsene passer til bruk i hverdagen, men bomullen gjør de svært allsidige og gode å bruke på trening, men også til en tur ute på byen. Om du ser etter å bli imponert, bør du gå for denne sorten bokser, uansett hvilken lengde, er de helt fabelaktige. Siden boksershortsene er laget av kvalitets bomull, puster de svært godt. Bomull er kjent for å virke kjølende når det er varmt, samt gi varme når det er kjølig ute.

Cotton - det perfekte hverdagsundertøyet. Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger.

Stoff med godt hold og som puster bra. 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

Funksjoner:

 • Boxershorts
 • Høy, elastisk og bred midjebånd
 • Sort bokser
 • Dyp rød waistband med oransj logo
 • PackageFront® (anti gnanging)
 • Perfekt til daglig bruk
 • Allsidig, kan brukes uansett aktivitet
 • Lengre benlengde (long trunks): Mest populære modell i Skandinavia
 • Klassisk trunk cut (kort benlengde)
 • 92 % bomull og 8 % lycra

Følg vaskeinstruksene som følger med plagget.

 

Cotton – det perfekte hverdagsundertøyet!
Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger! Stoff med godt hold som puster bra. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker. 


Funksjoner

 • Hverdagsundertøy til alle aktiviteter
 • PackageFront®
 • 40mm midjebånd i micropolyester
 • Mykt stoff med godt hold
 • 92% bomull, 8% Lycra®.

Vipper du mellom størrelser, gå opp.

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt


Les mer om Comfyballs nedenfor:
PackageFront®
PackageFront® holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Fremoverlent design
Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Supermyke stoffer
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Comfy Waistband
Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Kroppsnært snitt
Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Samvittighetsfullt
Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert, og produseres gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A