Comfyballs Black White Balls Cotton

2000+ solgte
3687 vurderinger


Black White Balls Cotton
Vis størrelsesguide

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Bomullsboksere som kommer i kule design, bokstavlig talt, men med diskré fargekombinasjon. Midjebåndet er bredt, elastisk og fleksibelt; svart med hvit Comfyballs-logo rundt hele. Selve boksershortsene har en kullsvart farge som absorberer lyset [mer eller mindre] totalt, også finner du de "kule" små kulene, eller ballene som hentydes til forut. Bokserne har den gode PackageFront®-teknologien som gjør at utstyret ikke gnages [særlig] mot lårene. Om du ser etter komfortable boksere - som blir hverken klamme eller ubehagelige - så er disse gode å ha med på laget. 

De kommer i en type med lengre benlengde (long trunks), som er vår aller mest populære modell i Skandinavia. Og klassiske, trunk cut (noe kortere benlengde). Det ene er ikke bedre enn det andre, det handler kun om hvilken type du foretrekker. Vi anbefaller at du prøver ut begge modellene, for du vil nok like dem uansett hvilken du velger.

Disse boksershortsene passer til bruk i hverdagen, men bomullen gjør de svært allsidige og gode å bruke på trening, men også til en tur ute på byen. Om du ser etter å bli imponert, bør du gå for denne sorten bokser, uansett hvilken lengde, er de helt fabelaktige. Siden boksershortsene er laget av kvalitets bomull, puster de svært godt. Bomull er kjent for å virke kjølende når det er varmt, samt gi varme når det er kjølig.

"Cotton" - det perfekte hverdagsundertøyet - og vår mest populære serie, det med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger.

Stoff med godt hold og som puster bra. 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

Funksjoner:

 • Boxershorts
 • Høy, elastisk og bred midjebånd
 • Sort bokser med små kuler
 • Svart waistband med hvit logo
 • Diskré fargekombinasjon
 • PackageFront® (anti gnanging)
 • Perfekt til daglig bruk
 • Allsidig, kan brukes uansett aktivitet
 • Lengre benlengde (long trunks): Mest populære modell i Skandinavia
 • Klassisk trunk cut (kort benlengde)
 • 92 % bomull og 8 % lycra

Følg vaskeinstruksene som følger med plagget.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A