Comfyballs Ghost Black Cotton

35200+ solgte112 kr rabatt
2087 vurderinger

279 kr 167 kr inkl. mva.


Ghost Black Cotton

Oppgrader boxeren før rabatten faller!
Vær rask før det er tomt 🔥

Nullstill

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloUndertøybransjens svar til Bentley! 💵

Våre forskere innoverer atter en gang og kombinerer suveren komfort med stilren luksus. Vi fikk utallige forespørsler fra alt som kunne bevege seg i verdens elite om å steppe up gamet for våre mest kresne kunder. Alt fra supermodeller til finanstopper spurte om det samme; gi meg en boxer som får ballene mine til å både se og føle seg som en milliard dollar! Etter hundrevis med timer med skissering fant vi endelig ut hvordan vi skulle fremstille den ultimate boxer for deg som ønsker ekstrem komfort kombinert med upåklagelig stil.

  1. Etter bestilling blir mål sendt til en italiensk skredder som befinner seg ved en konfidensiell lokasjon.
  2. Boxeren blir sydd med legendarisk presisjon og deretter sendt videre til Dubai.
  3. Her blir boxeren tatt med på tur i yachter, sportsbiler, helikoptre og champagne-nachpiel for å teste om den er verdig det eksklusive livet den er designet for.
  4. Plagget blir pakket av 10 ulike supermodeller og sendt til din postkasse.

Advarsel: Vi tar ikke ansvar for ekstrem arbeidsvilje, innovasjon og garantert plass på gjestelister ved bruk.

Noen tilbakemeldinger fra kunder:
Mann 24: Jeg var på bar bakke. Jeg hadde fått sparken på jobben, den grinete kjæresten min dumpet meg og jeg hadde bare noen småpenger igjen til mat. Men der så jeg den. Såvidt, den er nemlig ikke lett å se. Jeg var først skeptisk, men bestemte meg for å satse de siste pengene jeg hadde til mat på dette produktet. Det var mitt livs beste avgjørelse. Bare minutter etter at jeg tok den på merket jeg en ustyrlig råskap fra hofteregionen. Så ringte telefonen. Det var et bemanningsbyrå som tilbød meg drømmejobben. Der og da. Jeg rakk nesten ikke å svare før jeg ble fullstendig distrahert av hundrevis av venneforespørsler på Facebook fra jenter. Det ble helt umulig å håndtere pågangen og har måttet stenge Facebookkontoen min. Fra å være en taper er jeg nå en mann menn vil være, og en mann kvinner vil være med. 

Kvinne 21: Jeg kjøpte denne til mannen min. Hadde ikke helt troen på at dette kunne stemme men herre jemini så feil jeg tok! Mannen min gikk fra å være en sped, blek liten tass av en mann til å være veltrent, solbrun, rik og kjekk. Det største problemet er at han nå har svært mange kjærester, men det fortjener en mann av hans kaliber så det får jeg nesten bare finne meg i. 

Mann 62: Jeg må vel rett og slett bare si at jeg er ekstremt fornøyd med denne boxeren. Jeg har regelmessig bitt behandlet med viagra mot impotens og har ikke hatt sex med min nå fraskilte kone på flere år. Men den tid er over: Etter at jeg begynte å bruke denne har jeg nå 3-4 svært fornøyde kjærester samtidig, alle tidlig i tyveårene. Terningkast 7/6.

SKURegularLong
OLD070071
NEW10-0711-07

 

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper.

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt.

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer.

SKU: 11-07 EAN: I/A SKU2: I/A