Comfy Ghost Black High Waist Hipster Performance

1300+ solgte
(87)

249 kr


Ghost Black High Waist Hipster Performance
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.91 % polyamide og 9 % lycra

Fra comfy basics til figurnære, super myke & lette stoffer med seamless cuts. Comfy er det perfekte undertøyet uansett bruksområde. Your everyday first!

Hipstertruser i svært fint design og utrolig komfort i ekte Comfy stil. Disse hipstertrusene er laget etter kvinners preferanser. Denne typen hipsterundertøy er et baseplagg med moderne snitt og fint design som også er svært funksjonelt.


Funksjoner

  • Bred og elastisk midjebånd (35 mm)
  • Usynlig hofteklem
  • Presser seg ikke oppover og skjærer ikke i huden din
  • Svært myk stoff
  • Tilpassede, flate sømmer

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

 

Les mer om Comfy nedenfor:
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Utrolig mykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flatlocksømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør produkter like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden. Alle Comfy er designet for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Alle undertøyene er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfy i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 74-10 EAN: I/A SKU2: I/A