Comfy White Hipster Comfycel

100 kr rabatt
(6)

149 kr


White Hipster Comfycel
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Hvite boxere med signatur Comfy-print og med hvit waistband og svart logo. Skikkelig komfortabel hipster cut og med 35mm elastisk midjebånd. Perfekt til hverdags eller fest!

Comfycel® - vårt egenutviklede stoff som er mykere enn bomull og samtidig mer pustende!

Stoff med godt hold og som puster bra. 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

Funksjoner:

 • Boxertruser
 • Hipster cut
 • Bred og elastisk midjebånd (35 mm)
 • Trusen sitter rundt hoften
 • Usynlig hofteklem
 • Fremhever kvinnenes form og kurver
 • Presser seg ikke oppover og skjærer ikke i huden din
 • Svært myk stoff
 • Tilpassede, flate sømmer
 • Svært gode puste- og tørkeegenskaper i stoffet
 • Anti-lukt, tørrhet og overlegent komfort i materialet
 • Bidrar til mindre friksjon og gnagsår
 • 47 % lyocell, 47 % bomull og 6 % Lycra®

Følg vaskeinstruksene som følger med plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

Les mer om Cotton-serien:

Det perfekte hverdagsundertøyet: Cotton er vår mest populære serie, det er fordi modellen er så allsidig og komfortabel i bruk. Her har du en modell som du kan bruke hver eneste dag, selv når temperaturen svinger. Disse bokserne holder deg sval når det er varmt, og varm når det er kjølig, de svært behagelige å bruke, uansett aktivitet.

Tekstur og mykhet: De fleste undertøysserier som er laget av bomull er en blanding som kan inneholde mye annet, men ikke vår Cotton-serie, vi bruker opptil 97 % bomull. Og ikke hvilken som helst type heller, solid bomull som er finkjemmet, pustende og svært myk, noe som gjør den godt egnet til hverdagsbruk. Det er 40/1 bomull, single jersey, cirka 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, hvor korte fiber og urenheter elimineres.

Pusteevne og antibakterielle egenskaper: Vår bomullsundertøy har overlegen og iboende god pustevne. Bomulls absorberende egenskaper lar den transportere fuktighet bort fra kroppen din, og lar luften sirkulere gjennom stoffets veving. Dette skaper et helt naturlig system som lar varmen slippe raskt ut av kroppen. Siden bomull- og lycrablandingen har svettebestandige og svettetransporterende egenskaper, beskytter det mot luktgenererende mikroorganismer.

Bærekraftig og miljøbevisst produksjon: Vi produserer Cotton-serien gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen.

Les mer om Comfy:

Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå. Med Comfy er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Ultramykt, fuktighetstransporterende waistband med godt, vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør bokserne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfy er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

 

SKU: 38-14 EAN: I/A SKU2: I/A