Comfy White Hipster Comfycel

1300+ solgte75 kr rabatt
(44)

174 kr


White Hipster Comfycel
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Hvite boxere med signatur Comfy-print og med hvit waistband og dus logo. Comfycel® - vårt egenutviklede stoff som er mykere enn bomull og samtidig mer pustende!

Stoff med godt hold og som puster bra. 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.
47 % lyocell, 47 % bomull og 6 % Lycra®

Fra comfy basics til figurnære, super myke & lette stoffer med seamless cuts. Comfy er det perfekte undertøyet uansett bruksområde. Your everyday first!

Hipstertruser i svært fint design og utrolig komfort i ekte Comfy stil. Disse hipstertrusene er laget etter kvinners preferanser. Denne typen hipsterundertøy er et baseplagg med moderne snitt og fint design som også er svært funksjonelt.


Funksjoner

  • Bred og elastisk midjebånd (35 mm)
  • Usynlig hofteklem
  • Presser seg ikke oppover og skjærer ikke i huden din
  • Svært myk stoff
  • Tilpassede, flate sømmer

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

 

Les mer om Comfy nedenfor:
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Utrolig mykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flatlocksømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør produkter like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden. Alle Comfy er designet for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Alle undertøyene er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfy i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 38-14 EAN: I/A SKU2: I/A