NYHETER

Comfyballs kommer stadig med nye boxere. Her er de nyeste boxerne som akkurat har ankommet. Det er både nye boxere som er kommet for å bli og limited edition boxere som kun selges i et begrenset antall!

WOOD

Miljøvennlig og myk. Laget med det superkomfortable stoffet Lenzing Modal®. Stoffet er et økologisk naturprodukt utviklet fra bøketreet, og lages i Østerrike. Samtidig gir det ubeskrivelig mykhet! 45% modal, 45% bomull og 10% lycra.

MICROFIBER

En step-down modell av vår Performance-serie, for deg som foretrekker kunstfiber til hverdagsbruk. Velegnet også til lettere og moderat fysisk aktivitet. Stoffvekten er ca. 185 gram per kvadratmeter. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer. 84% polyester / 16% elastan.

SUPERLIGHT

Performance Superlight er en enda lettere og mer pustende sportsmodell innenfor Performance-serien. Vårt mål har vært å lage den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Superlight har fullverdig PackageFront® og er sydd i 4-veis mesh stretch som gjør pusteegenskapene ekstreme.

RAISED WAIST CUSTOM

Raised Waist er en spesialmodell hvor vi har hevet livet noe. Raised Waist er ca. 3,5 cm / 1,5 cm høyere bak / foran (i str.M), sammenlignet med normale Comfyballs. Perfekt for større og / eller høyere personer.