Scroll nedover og finn din nye favorittboxer!

Cotton

Den perfekte hverdagsboxeren!

Cotton er vår mest populære serie og med god grunn. Her har du en boxer som har alt av Comfyballs sine teknologier og produksjonsmetoder i en pakke. Å gå for et par Cotton slår aldri feil når du vil ha en ny hverdagsboxer i skuffen!

Bomullsfibrene i Cotton kjemmes før de spinnes, noe som gir maksimal kvalitet. Resultatet av dette er et stoff som er ekstremt mykt med gode pusteegenskaper, samtidig som holdbarheten øker.

Wood

Uslåelig mykhet og miljøvennlig produksjon!

En boxer-serie laget av et ekstremt mykt stoff, fremstilt av Lenzing Modal® bøkefiber fra Østerrike. Boxerne har et litt tykkere stoff som gir deg en deilig og noe varmere følelse. Wood-serien puster godt og innehar selvfølgelig den umiskjennelige Comfyballs komforten.

Dette er en varmt anbefalt boxer for sesongene hvor ting blir litt kjøligere og det trengs bittelitt tykkere stoff for å holde på varmen!

Performance

Førstevalget til trening og ytelse!

Spesielt utviklet for deg som trener hardt og vil prestere fysisk, eller bare vil ha en teknisk boxer med tekniske kvaliteter i særklasse!

Performance er spesielt velegnet til all slags sport. Under produksjon brukes en miks av hule og flate kunstfibre, noe som både gir isolering og pusting. Stoffet er mykt, lett (ca. 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer. 84% Coolmax® All Season / 16% Lycra®

    Briefs

    Vår mest luftige innovasjon!

    Comfyballs Brief er vårt nyeste tilskudd til Comfyballs-familien og et som har vært utrolig godt mottatt! Når temperaturen trekker oppover og komforten skal være maksimal, så er det fort mange som kunne tenkt seg et par briefs.

    Designet for å gi ultimat komfort ved å redusere varmeoverføringen fra lårene samtidig som den hindrer at utstyret flytter unødvendig mye på seg. Undertøyet er sydd ved hjelp av flat-lock-seams av nøye formede paneler, som i kombinasjon med vårt supermyke oeko-tex sertifiserte stoff løfter brukeroppplevelsen til et helt nytt nivå.

    T-SKJORTER