COTTON

Den perfekte boxeren for daglig bruk! Stoff med godt hold som og puster bra. Vi benytter kjemmet bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker. 92% bomull / 8% Lycra®.

WOOD

Miljøvennlig og myk. Laget med det superkomfortable stoffet Tencel® modal. Stoffet er et økologisk naturprodukt utviklet fra bøketreet, og lages i Østerrike. Samtidig gir det ubeskrivelig mykhet! 45% modal, 45% bomull og 10% lycra.

MICROFIBER

En step-down modell av vår Performance-serie, for deg som foretrekker kunstfiber til hverdagsbruk. Velegnet også til lettere og moderat fysisk aktivitet. Stoffvekten er ca. 185 gram per kvadratmeter. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer. 84% polyester / 16% elastan.

SUPERLIGHT

Performance Superlight er en enda lettere og mer pustende sportsmodell innenfor Performance-serien. Vårt mål har vært å lage den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Superlight har fullverdig PackageFront® og er sydd i 4-veis mesh stretch som gjør pusteegenskapene ekstreme.

T-SKJORTER

Lyst til å på skamløst vis vise verden du har størst baller? Look no further.