Comfyballs Ghost Black Brief Cotton (2-Pack)

8700+ solgte
233 vurderinger

319 kr


Comfyballs Ghost Black Brief Cotton (2-Pack)
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Ghost Black er for deg som ikke liker farger. Manglende logotråd gjør at du kan gå (nesten) undercover. Klassisk brief cut, selvfølgelig med PackageFront®. Perfekt til daglig bruk.

Disse briefsene er en type kort, figursydd undertøy, i motsetning til boksershorts der materialet strekker seg nedover lårene. Briefs har en linning festet til stoff som går langs bekkenet til skrittet og baken. Om du er en som er glad i briefs, ikke boksershorts, så vil disse utrolig behagelige undertøyene være noe for deg. Du finner en svært behagelig, elastisk og fleksibel midjebånd som legger seg fint på kroppen og gir deg god hold. 

Hovedforskjellen mellom våre briefs og boksershorts er passformen: briefs er figursydde mens boxere gir en mer avslappet passform. Briefs gir mer dekning enn korte truser, og treffer på øvre del av låret.

Det ultimate bomullsbriefs for menn. PackageFront®-teknologien er tilpasset våre briefs, det fører utstyret fremover og bort fra lårene, dette forhindrer gnaging. Stoffet er mykt, lett og ekstremt holdbart. Tørker raskt, siden fuktighet transporteres effektivt vekk fra huden. Samtidig som stoffet puster. 

Tilførselen av Lycra®️ kombinert med gode flat-lock sømmer gir et kroppsnært snitt og gjør våre briefs like komfortable på innsiden som de er stilige på utsiden.

Det perfekte hverdagsundertøyet. Cotton er vår mest populære serie, av god grunn. Her har du undertøy som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger.

Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

Funksjoner:

  • Briefs 
  • Cotton-serie 
  • Stoff med godt hold
  • Perfekt til daglig bruk
  • Puster svært bra
  • Hurtigtørkende
  • 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter
  • Oeko-Tex sertifisert
  • 92 % bomull og  8 % lycra

Følg vaskeinstruksene på plagget.

Les mer om Comfyballs nedenfor. 

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

PackageFront®️ holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller våre undertøy for verdens mest komfortable boxere, breifs og truser.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør produkter like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Alle undertøyene er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 15-07 EAN: I/A SKU2: I/A