Slik velger du det mest komfortable undertøyet

✅ Over 2,5 millioner solgte

✨ 4.5 av 5 med over 28.000 vurderinger

👍 230.000+ fornøyde kunder

✅ Over 2,5 millioner solgte  👍 230.000+ fornøyde kunder

Unik undertøysteknologi

Hva gjør Comfyballs til verdens mest komfortable undertøy?

PackageFront™ er nøkkelen til den særegne, ultimate komforten — og holder utstyret på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå!

Fremoverlent design
Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Supermyke stoffer
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Comfy Waistband
Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Kroppsnært snitt
Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Undertøy med god samvittighet

Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert, og produseres gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen.

I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Modeller

Velg mellom Regular eller Long på produktsiden. Longer og Brief finner du som egne produkter i katalogen.

Regular

En litt kortere versjon enn den klassiske lengden du finner på boxershorts.

Vi liker å si at de som ønsker regular ikke ønsker at for mye av lårene skal dekkes, men synes Brief er for korte. 

Vi mener regular passer deg med litt kortere ben og deg med litt smalere lår som ikke ønsker at det skal bli overflødig med stoff.

Long

Den mest populære lengden blant våre kunder.

Boxeren strekker seg lengre ned på lårene og dekker dermed mer og skaper mindre friksjon mellom bena.

Longer

Vi har noen boxere vi tilbyr som har ekstra benlengde.

Denne lengden er for de som ønsker at stoffet skal strekke enda lengre ned på bena. De rekker til litt over knærne.

Brief

Brief er figursydde og er den korteste modellen vi har.

Brief er svært behagelige, elastiske og har fleksible midjebånd som legger seg fint på kroppen og som i tillegg gir godt hold.

De er også selvfølgelig utstyrt med PackageFront® som gir ekstra støtte og komfort. Om du har større lår anbefaler vi Brief. 

Kom i gang med verdens mest
komfortable undertøy

Vet du fortsatt ikke hva du skal velge?

Vi har plukket ut våre bestselgere i disse ekstra rabatterte pakkene til deg. Enklere blir det ikke!

Spesialutgaver

I tillegg til våre standardmodeller, har vi også laget noen spesialutgaver med ekstra funksjonalitet. Disse finnes kun i et begrenset antall og utvalg.

Noen eksempler er Raised Waist som har ekstra høyde i livet, Performance-boxer med innsydd lomme og Performance Superlight, den perfekte konkurranseboxeren til sport og aktivitet.

Limited Edition

Med jevne mellomrom lanserer vi Limited Edition-kolleksjoner, som har unike fargekombinasjoner og mønster ulikt resten av katalogen.

Limited Edition blir produsert i et begrenset antall, så når de blir lansert er det den eneste sjansen til å sikre deg eksklusive Comfyballs-boxerne!

Ikke gå glipp av nyhetene! Meld deg på vårt nyhetsbrev, så gir vi deg beskjed når vi lanserer nye spesialutgaver og Limited Edition undertøy!

Materiale og bruksområder

Velg mellom Cotton, Performance eller Comfycel®.

Cotton

92% Cotton

8% Lycra®

Det perfekte hverdagsundertøyet

Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger! Stoff med godt hold som puster bra.

Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

Performance

84% Polyester

16% Lycra®

Undertøyet for deg som ønsker å yte maksimalt

Performance er spesielt velegnet til all slags sport og trening. Modellen er myk og lett samtidig som den tåler selv de tøffeste øktene.

Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Comfycel®

47% Cotton

47% Lyocell

6% Lycra®

Ekstra myk og miljøvennlig

Vårt egenutviklede, unike stoff, kjemmet bomull blandet med siste generasjon Tencel® lyocell og Lycra®. Ekstremt mykt og komfortabelt, og samtidig veldig slitesterkt.

Comfycel® transporterer naturlig fuktighet og hjelper dermed med kroppstemperaturregulering og hudens kjølesystem. Comfycel® er mer fuktabsorberende enn vanlig bomull.

Våre kvaliteter

Vi har jobbet hardt og lenge med å finne den beste sammensetningen av egenskaper og funksjonalitet for alt undertøy vi lager. I diagrammet ser du hvordan kvalitetene i de ulike modellene skiller seg fra hverandre.

Størrelser

Finn den perfekte passformen.

Herre

Underdeler

Størrelse (EU)Midje (cm)Midje (tommer)
Small70 — 7828 — 30
Medium78 — 8631 — 33
Large 86 — 94 34 — 36
X-Large94 — 102 37 — 39
2X-Large102 — 109 40 — 42
3X-Large 109 — 119 43 — 46

Tips: Hvis du normalt bruker størrelse Large, anbefaler vi at du velger dette. Er du mellom to størrelser, velg den største. Størrelsen på PackageFront® er den samme uansett størrelse.

Dame

Underdeler

Størrelse (EU)Midje (cm)Midje (tommer)
X-Small63 — 6925 — 27
Small69 — 7528 — 29
Medium75 — 8230 — 32
Large83 — 8933 — 35
X-Large90 — 9736 — 38

Overdeler

Størrelse (EU)Under byste (cm)Under byste (tommer)
X-Small7028
Small7530
Medium8032
Large8534
X-Large9036

Vasketips

  • Alle Comfyballs tåler fint vask på 40°C og 60°C uten negative effekter. Tilsvarende undertøy på markedet er ikke like slitesterke som det Comfyballs er.
  • En god regel som gjelder alle fargede klær, både organiske og kunstfiber, er å vaske like farger sammen. I hvert fall lyst med lyst, mørkt med mørkt og rødt alene.
  • De første 1-2 vasker slipper alt farget tøy noe farge, og organiske stoffer krymper noe. Det er umulig å få fargeslippet ned til 0.00 uten å bruke tilsetningsstoffer/kjemikalier som gjøres bl.a. i en del badetøy.
  • Hvis du har hudallergier eller sensitiv hud, så kan du gjerne vaske produktet før første gangs bruk, men det skal ikke være nødvendig.
  • Alle Comfyballs kan kjøres i tørketrommel på funksjonen kald, men bør ikke tromles på varm.
  • Det er ikke noe negativ effekt ved å bruke tøymykner, slik det er med annet undertøy på markedet. Men tøymykner er generelt helt unødvendig å bruke på Comfyballs.

Anbefalt til deg

Kjøp ditt nye
favorittundertøy nå

Comfyballs kan by på lynrask levering, fantastisk kundeservice og høye krav til hva som er komfortabelt undertøy.

Vi jobber alltid hardt for å holde lagerbeholdningen oppe, men kan i perioder bli utsolgt for enkelte varianter. Et enkelt tips fra oss er at om du ser noe du liker, bestill det i dag! Vi vet aldri hva morgendagen bringer.

Når vi virkelig slår på stortromma, lanserer vi også Limited Edition-undertøy, med kreative fargekombinasjoner og mønster som skiller seg heftig ut fra det vanlige utvalget.

Disse kommer i et begrenset antall og blir bare produsert en gang, så her gjelder det å sikre deg dine favoritter før det går tomt!

Vi håper du virkelig digger ditt nye undertøy og at gleden blir stor når du innser hva du har på deg.

Stay Comfy!

Eksklusive deals
rett i innboksen?

Ja takk 👍

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så du ikke går glipp av kampanjer, giveaways og mye annet gøy!