Comfyballs Charcoal Vintage Red Comfycel

11300+ solgte
123 vurderinger

299 kr


Charcoal Vintage Red Comfycel
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Boksershorts for han som er connoisseur av boksere. Disse bokserne har en fin gråfarge med dyp, dempet rød midjebånd med hvit Comfyballs-logo. Designen er svært stilig - og laget spesielt for deg som er på utskikk etter fine boksere, der estetikken ikke går utover funksjonaliteten. Midjebåndet er bredt og er svært fleksibel, samtidig som den holder formen etter vedvarende og langvarig bruk. 

Boksershortsene kommer i ulike lengder, men de har den samme komforten og kvaliteten. Du får den fantastisk komfortable PackageFront®-teknologien, uansett lengde, det skåner utstyret ditt fra å gnages mot lårene.  Bokserene kan brukes i hverdagen, men de passer også til både trening og til fest. 

Du kan velge mellom regular og long. Langversjonen går lengst ned på låret, mens normalversjonen er litt kortere. 

Boksershortsene må bare testes, det er nesten ikke mulig å beskrive hvor bra de er med ord. Charcoal Vintage Red-boksern[e] vil garantert bli dine favoritter.

Bokserene består av Comfycel® - vårt egenutviklede stoff som er mykere enn bomull og samtidig mer pustende -  Lyocel® mikset med kjemmet bomull, single jersey, ca. 180 gram per. kvadratmeter.

Hvis bomullsundertøy kan vare lenge og ha lang levetid, vil undertøy laget av Comfycel vare enda lenger og samtidig se bedre ut etter langvarig bruk. Comfycel har en smal overflate og er omtrent dobbelt så myk som bomull, noe som gjør det til det ultimate valget av klær som har direkte kontakt med huden. Samtidig som stoffet drapererer fint, krøller det seg heller ikke.

Comfycel-undertøy er minst 50 % mer absorberende enn vanlig bomull og gir et mindre gunstig miljø for bakterievekst. Materialet i Comfycel transporterer naturlig fuktighet og hjelper dermed med kroppstemperaturregulering og hudens kjølesystem. Undertøyet holder deg sval og tørr, selv etter en svett treningsøkt.

Vi produserer Comfycel gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen.

Funksjoner:

  • Boksershorts
  • Bred midjebånd (35 mm.)
  • Lengde: Klassisk trunk snitt, regular- og longversjonen
  • Comfycel®
  • Stoff med godt hold
  • Puster svært bra
  • Hurtigtørkende
  • 47 % lyocel, 47 % bomull og 6% elastane

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
Kan betales med Vipps eller Klarna
Klimatnøytralt

Er du usikker på lengde, velg long.

Les mer om Comfyballs nedenfor. 

PackageFront®️ holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A