Comfy Summer Safari Top Cotton

(86)


Summer Safari Top Cotton
Vis størrelsesguide

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Sommerens garanterte favoritt. Glatt blomstretrykk med hvitt waistband og stropper. Comfy topp med justerbare skulderstropper. 35mm elastisk bånd. Perfekt til hverdags eller fest!

Cotton - det perfekte hverdagsundertøyet! Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger!
92% cotton/8%Lycra

 

Fra comfy basics til figurnære, super myke & lette stoffer med seamless cuts. Comfy er det perfekte undertøyet uansett bruksområde. Your everyday first!

Comfy-topp med justerbare skulderstropper. 35mm elastisk bånd. Perfekt til hverdags eller fest!

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

 

Les mer om Comfy nedenfor:
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Utrolig mykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flatlocksømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør produkter like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden. Alle Comfy er designet for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Alle undertøyene er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfy i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 36-11 EAN: I/A SKU2: I/A