Comfyballs Ghost Plasma Hybrid Performance

13900+ solgte
(2921)


Comfyballs Ghost Plasma Hybrid Performance
Vis størrelsesguide

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Denne Performance-varianten har et mesh-panel mellom lårene som gir ekstra god pusteevne der det blir varmest under trening. Spesielt velegnet til all slags sport, men mange bruker den også til fritid.

Bokser med klassisk passform, den har noe kortere benlengde enn de lengste versjonene. Midjebåndet er bredt, elastisk og veldig fleksibel, samtidig er det svært god hold i den. PackageFront®-teknologien fører utstyret fremover og bort fra lårene, dette forhindrer gnaging. Stoffet er mykt, lett og ekstremt holdbart. Tørker raskt, fuktighet transporteres effektivt vekk fra huden. Lycra®️ i stoffblandingen og flatlock søm sikrer kroppsnært snitt. Veldig god kvalitet på innsiden og utrolig stilig design på utsiden. Kun "Comfyballs"-logo foran på midjebåndet, ellers stilren.

Du får optimal komfort, unik for Comfyballs, tilsvarende bokser design har ikke samme grad av komfort.

Performance – undertøyet for deg som ønsker å yte maksimalt. Performance er spesielt velegnet trening, men mange bruker den også til fritid fordi den er såpass komfortabel i bruk. Helårs trenings- og konkurranseprodukt.

Funksjoner:

 • Bokser
 • Høy midje
 • Klassisk trunk cut (kort benlengde)
 • Materialet er ca. 165 gram per kvadratmeter
 • Holdbart stoff
 • Stoffet tørker raskt
 • Inneholder ikke polygiene eller andre tilsetningsstoffer
 • PackageFront®
 • 84 % polyester og 16 % lycra

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt
Les mer om Comfyballs nedenfor.

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå. Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør bokserne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Performance – undertøyet for deg som ønsker å yte maksimalt!
Performance er spesielt velegnet til all slags sport og trening. Modellen er myk og lett samtidig som den tåler selv de tøffeste øktene. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer. 


Funksjoner

 • Spesialisert mot sport og trening
 • PackageFront®
 • 40mm midjebånd i micropolyester
 • Meget holdbart og hurtigtørkende stoff
 • 84% polyester, 16% Lycra®.

Vipper du mellom størrelser, gå opp.

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt


Les mer om Comfyballs nedenfor:
PackageFront®
PackageFront® holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Fremoverlent design
Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Supermyke stoffer
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Comfy Waistband
Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Kroppsnært snitt
Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Samvittighetsfullt
Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert, og produseres gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 40-80 EAN: I/A SKU2: I/A