Comfy White Top Comfycel

800+ solgte
(17)

279 kr


White Top Comfycel
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Hvit topp med Comfy-logo i dus farge.

Comfycel® - vårt egenutviklede stoff som er mykere enn bomull og samtidig mer pustende! Stoff med godt hold og som puster bra. lyocell mikset med kjemmet bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Stoffet er ekstremt mykt, puster godt og er superholdbart.
47 % bomull, 47 % lyocell og 6 % Lycra®

Fra comfy basics til figurnære, super myke & lette stoffer med seamless cuts. Comfy er det perfekte undertøyet uansett bruksområde. Your everyday first!

Comfy-topp med justerbare skulderstropper. 35mm elastisk bånd. Perfekt til hverdags eller fest!

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

 

Les mer om Comfy nedenfor:
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Utrolig mykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flatlocksømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør produkter like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden. Alle Comfy er designet for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Alle undertøyene er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfy i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 36-14 EAN: I/A SKU2: I/A