Comfy Black Top Comfycel

130 kr rabatt
(3)

149 kr


Black Top Comfycel
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Signatur Comfy-logo printet svart topp med svart midjebånd og hvit logo. Comfy-topp med justerbare skulderstropper. 35mm elastisk bånd. Perfekt til hverdags eller fest!

Comfycel® - vårt egenutviklede stoff som er mykere enn bomull og samtidig mer pustende!

Stoff med godt hold og som puster bra. lyocell mikset med kjemmet bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Stoffet er ekstremt mykt, puster godt og er superholdbart.

47 % bomull, 47 % lyocell og 6 % Lycra®

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Supermyk, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør undertøyet like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 36-13 EAN: I/A SKU2: I/A