Comfy Socks Everyday (3-pack)

3600+ solgte
(20)

179 kr


Socks Everyday (3-pack)
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Svarte sokker med klassisk passform som er laget for hverdagslig bruk.

Sokkene er svært komfortable og perfekt for enhver aktivitet. Stoffet tørker raskt, har svært god pusteevne og er svært myk.

Disse sokkene er for deg som er ute etter gode sokker som kan brukes om og om igjen. De er garanterte favoritter som du kommer til å like. Ikke gå glipp av å teste de ut, for de blir nok din hverdagssokker fremover!


Funksjoner

  • Hverdagssokker
  • Svært god kvalitet
  • Myk materiale
  • Perfekt for enhver aktivitet
  • Håndkoblede tær for sømløs følelse
  • Forsterket hæl
  • Stoffet tørker raskt og har svært god pusteevne

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt


Les mer om Comfyballs nedenfor:
Supermyke stoffer
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Samvittighetsfullt
Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert, og produseres gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 17-10 EAN: I/A SKU2: I/A