PACKAGEFRONT™

PackageFront(R) holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort.

Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå!

Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

REDUCED HEAT TRANSFER

En av flere egenskaper som gjør at Comfyballs viser seg som det overlegne boxer-valget er når det kommer til å forhindre unødvendig oppvarming av ballene.

Dette oppnår vi ved å kombinere PackageFront™ med våre spesialutviklede stoffserier som gjør at utstyret blir løftet bort fra lårene og både varme og væske transporteres raskt vekk fra huden. Mer avkjølte baller er også bevist å ha en positiv innvirkning på fruktbarheten og kan øke antall spermier.

Ved å løfte utstyret vekk fra den normale posisjonen mellom lårene dine, reduseres risikoen for ukomfortabelhet. Dette gjør at du slipper å justere på utstyret mange ganger i løpet av dagen, noe de fleste av oss vil være enig i at kan være en fordel.

FOKUS PÅ SØM OG TEKSTIL

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alt materialet boxerene er laget av er supermykt oeko-tex-sertifisert stoff som sørger for maksimal luftighet og komfort.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Finn ditt nye favorittundertøy