Comfyballs Rust Red Performance

900+ solgte
2456 vurderinger

319 kr


Rust Red Performance
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Det sies at rødt er en dominant farge, at menn som bruker røde plagg oppleves som mer tiltrekkende. Da vil du nok få god effekt fra disse boxerne som kommer i rustrødfarge, både selve boxershortsen og midjebåndet, og attpåtil med mørkerødt Comfyballs-logo.

Boxerne kommer i klassisk trunk cut (kort benlengde), men med all funksjonalitetene du kan tenke deg fra høyytelses boxere. Med det fabelaktige PackageFront®-teknologien som elminerer gnagsår og ubehag ved å føre utstyret ditt bort fra lårene og ved å holde deg kjølig og behagelig i aktivitet.

Når du tar av deg buksene, er det viktig å føle seg vel med boksertypen du har på deg. Men disse boxerne er mer enn bare hverdagsboksere, de er laget for maksimal ytelse og komfort i aktivitet og sport.

De er laget for å være de ultimate boxerne for folk som trener og driver med sport av ulike slag.

Helårs trenings- og konkurranseprodukt. Spesielt velegnet til all sport, men mange bruker de også til fritid.

Performance – undertøyet for deg som ønsker å yte maksimalt! Performance-serien er spesielt velegnet til trening og idrett. Boxerserien er myk og lett, samtidig som den tåler selv de tøffeste øktene. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Inneholder heller ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer. Det er sportsundertøy som varer lenge og har utrolig 4-veis stretch.

Stoffet er som sagt mykt og lett (ca. 165 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Opplev boxershorts som er overlegen og uten like, det fortjener du!

Funksjoner:

 • Høyytelses boxershorts
 • Rustrødfarge boxershorts og midjebåndet, og mørkerødt Comfyballs-logo
 • Utrolig god 4-veis stretch
 • Bred og elastisk midjebånd
 • Klassisk trunk cut (kort benlengde)
 • Materialet er ca. 165 gram per kvadratmeter
 • Holdbart stoff
 • Stoffet tørker raskt
 • Inneholder ikke polygiene eller andre tilsetningsstoffer
 • PackageFront®
 • 84 % polyester og 16 % Lycra®️

Følg vaskeinstruksene på plagget.

Gratis frakt
Kan betale med Vipps eller Klarna
Klimanøytralt

Les mer om Performance og Comfyballs nedenfor.

Performance:

Det tekniske sportsundertøyet for deg som ønsker å yte maksimal ytelse og ha komfort under trening: Spesielt egnet og tilpasset sport og trening. Performance-serien er mykere enn bomull, har lang levetid og har en dynamisk passform. Her har du en undertøysmodell som holder deg komfortabel gjennom hele økten. Det er sportsundertøy som varer lenge og har utrolig 4-veis stretch. Laget spesielt for deg hvis du er ute etter undertøy som kan holde deg komfortabel når du er aktiv.

Tekstur og mykhet: Modellen bruker mykt og lett stoff som tåler selv de tøffeste øktene. Og den inneholder ikke Polygene® eller andre tilsetningsstoffer. Stoffet har en glatt overflate og strategisk plasserte deler som fungerer synergistisk for å gi optimal komfort under aktivitet.

Fuktabsorberende og antibakterielle egenskaper: Undertøy kan ofte bli ubehagelig trangt som følge av høyintensiv trening, noe som kan føre til gnagsår og ubehag av ulike slag og i tillegg gi vond lukt. Denne modellen tørker veldig raskt, da fuktighet transporteres bort fra huden. Det er imidlertid en kombinasjon av stoffets tekstur og undertøyets design som bidrar til å eliminere et gunstig miljø for bakterievekst.

Pusteevne: Du vil ha en mye mer behagelig økt enn du ville gjort med et lignende utvalg av undertøy. Det er en sportsserie av en grunn, når det er varmt under som følge av aktivitet, vil undertøyets ulike paneler og detaljer ventilere og sørge for en mer behagelig økt. Siden modellen regulerer varme og fuktighet – når du holder deg kjølig "nedenunder", vil du kunne prestere mer på trening. Bærekraftig og miljøbevisst produksjon: Vi produserer Performance-serien gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen.

Les mer om Comfy[balls]: PackageFront® holder utstyret på plass mens det løftes vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av kulene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med innovativ bruk av innsydd strikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå. Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen, uansett aktivitet, og vi er stolte av at våre kunder kaller bokserne for verdens mest komfortable boksere.
Vi bruker kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Ultramyk, fukttransporterende linning med godt vertikalt hold sikrer elastisitet i verdensklasse.
Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle stoffblandingene våre kombinert med ekte flatlock-sømmer muliggjør et kroppsnær snitt og gjør bokserne like komfortable på innsiden som de er vakre på utsiden.
Alle Comfyballs er relativt lave i midjen og vinklet fremover (lavere midjehøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boksere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre totale karbonutslipp inntil produktet er i kundens hender, og disse kompenserer vi nå gjennom deltakelse i to karbonkompensasjonsprosjekter.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A