Comfyballs Performance Lipstick Tangerine

319  kr

Nullstill

En sensuell rødfarge kombinert med vår uslåelige Performance-teknologi? Det er lett å forstå hvorfor denne modellen er populær!

Dette er den ultimate boxeren for deg som ønsker optimal komfort under treningsøkter eller i hverdagen!

84% Coolmax® All Season / 16% Lycra®: består av en miks av hule og flate kunstfibre, noe som både gir isolering og pusting og gjør Comfyballs Performance til et helårsprodukt. Performance er spesielt velegnet til all slags trening, men mange bruker den også til fritid. Stoffet er mykt, lett (ca 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Artikkelnummer regular: 082
Artikkelnummer long: 083

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.

3 produktomtaler

 1. 5 out of 5

  Det eneste problemet med Comfyballs sine boxere er at de er ALTFOR komfortable. Ved å bruke boxerne deres blir alle andre boxere merkbart ukomfortable (noen tilnærmet ubrukelige), noe jeg tenkte lite på før jeg prøvde Comfyballs sine boxere! Anbefales på det høyeste!

 2. 5 out of 5

  Han på bildet. Hvilken størrelse bruker han?

  • Hei Celine!
   Jeg er dessverre litt usikker på størrelsen, men det ser ut som han har Regular. Om du sender en mail til kundeservice@comfyballs.no kan de sende deg et bilde av en modell i regular og long, slik at du kan se forskjellen.
   Vi planlegger å legge ut modellene sin størrelse i fremdtiden.

 3. 5 out of 5

  En drøm å ha på! Anbefaler den til alle jeg kjenner!

Skriv anbefaling

Skriv en omtale