Comfy Sweatshorts Grey Melange – Man

(1)

449 kr


Grey Melange - Man
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Gråmelerte shorts i joggebuksestoff med to små hvite, kuler eller baller som logo på venstre lår.

Elastisk og justerbar midjebånd. Shortsen har normal passform, og kan brukes til uformelle anledninger, eller på trening.

En blanding av kvalitets bomull og polyester. Materialet har svært godt hold, puster og tørker godt. Det er polyester som er blandet med kjemmet bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter.

Shortsen kan loe litt før den vaskes, det er ikke en produksjonsfeil, men stoffet er slik. Etter 1 vask, vil den ikke loe mer.

Funksjoner:

  • Gråmelerte shorts i joggebuksestoff
  • Elastisk og justerbar midjebånd
  • Normal passform
  • Kun liten logo
  • Allsidig bruksområde
  • Polyester blandet med kjemmet bomull, single jersey, ca. 280 gram per kvadratmeter
  • 70 % bomull og 30 % polyester

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 20-33 EAN: I/A SKU2: I/A