Comfy Hoodie Black – Man

(25)

599 kr


Hoodie Black - Man
Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Svart rundhalset genser med to små kuler eller baller som logo på venstre side av brystet. Hettegenser i avslappet passform.

Allsidig hettegenser som kan brukes i hverdagen, eller i forhold til trening.

En blanding av kvalitets bomull og polyester. Materialet har svært godt hold, puster og tørker godt. Det er polyester som er blandet med kjemmet bomull, single jersey, ca. 280 gram per kvadratmeter.

Genseren kan loe litt før den vaskes, det er ikke en produksjonsfeil, men stoffet er slik. Etter 1 vask, vil den ikke loe mer.

Modellen er 189cm og bruker størrelse L

Funksjoner:

  • Romslig hette
  • Justerbare snøring rundt hetten
  • Avslappet passform
  • Kun liten logo
  • Allsidig bruksområde
  • Polyester blandet med kjemmet bomull, single jersey, ca. 280 gram per kvadratmeter
  • 70 % bomull og 30 % polyester

Følg vaskeinstruksene som følger med plagget.

 

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 18-00 EAN: I/A SKU2: I/A