Dog Tooth Brief Cotton (2-pack)

(268)


Dog Tooth Brief Cotton (2-pack)
Vis størrelsesguide

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Utrolig stilige briefs designet med dogtooth-print rundt hele, det er et trykk i to toner (svart og hvit) i et mønster med knekte ruter - det ligner baktennene til en hund - derav navnet. Midjebåndet er svartfarget og har hvit Comfy-logo foran - og er samtidig bred, elastisk og legger seg utrolig fint rundt kroppen.

Disse briefsene er en type kort, figursydd undertøy, i motsetning til boksershorts der materialet strekker seg nedover lårene. Briefs har en linning festet til stoff som går langs bekkenet til skrittet og baken. Om du er en som er glad i briefs, ikke boksershorts, så vil disse utrolig behagelige undertøyene være noe for deg. Du finner en svært behagelig, elastisk og fleksibel midjebånd som gir deg god hold. 

Hovedforskjellen mellom våre briefs og boksershorts er passformen: briefs er figursydde mens boxere gir en mer avslappet passform. Briefs gir mer dekning enn korte truser, og treffer på øvre del av låret.

Det ultimate bomullsbriefs for menn. PackageFront®-teknologien er tilpasset våre briefs, det fører utstyret fremover og bort fra lårene, dette forhindrer gnaging. Stoffet er mykt, lett og ekstremt holdbart. Tørker raskt, siden fuktighet transporteres effektivt vekk fra huden. Samtidig som stoffet puster. 

Tilførselen av Lycra®️ kombinert med gode flat-lock sømmer gir et kroppsnært snitt og gjør våre briefs like komfortable på innsiden som de er stilige på utsiden.

Det perfekte hverdagsundertøyet. Cotton er vår mest populære serie, av god grunn. Her har du undertøy som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger.

Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

Funksjoner:

 • Briefs 
 • Dogtooth-print rundt hele, det er et trykk i to toner (svart og hvit) i et mønster med knekte ruter
 • Midjebåndet er svartfarget og har hvit Comfy-logo foran
 • Cotton-serie 
 • Stoff med godt hold
 • Perfekt til daglig bruk
 • Puster svært bra
 • Hurtigtørkende
 • 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter
 • Oeko-Tex sertifisert
 • 92 % bomull og  8 % lycra

Følg vaskeinstruksene på plagget.

Les mer om Comfyballs nedenfor. 

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

Litt om Cotton-serien og Comfyballs nedenfor: 

Det perfekte hverdagsundertøyet: Cotton er vår mest populære serie, det er fordi modellen er så allsidig og komfortabel i bruk. Her har du en modell som du kan bruke hver eneste dag, selv når temperaturen svinger. Disse bokserne holder deg sval når det er varmt, og varm når det er kjølig, de svært behagelige å bruke, uansett aktivitet.

Tekstur og mykhet: De fleste undertøysserier som er laget av bomull er en blanding som kan inneholde mye annet, men ikke vår Cotton-serie, vi bruker opptil 97 % bomull. Og ikke hvilken som helst type heller, solid bomull som er finkjemmet, pustende og svært myk, noe som gjør den godt egnet til hverdagsbruk. Det er 40/1 bomull, single jersey, cirka 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, hvor korte fiber og urenheter elimineres.

Pusteevne og antibakterielle egenskaper: Vår bomullsundertøy har overlegen og iboende god pustevne. Bomulls absorberende egenskaper lar den transportere fuktighet bort fra kroppen din, og lar luften sirkulere gjennom stoffets veving. Dette skaper et helt naturlig system som lar varmen slippe raskt ut av kroppen. Siden bomull- og lycrablandingen har svettebestandige og svettetransporterende egenskaper, beskytter det mot luktgenererende mikroorganismer.

Bærekraftig og miljøbevisst produksjon: Vi produserer Cotton-serien gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen.

Comfyballs:

PackageFront®️ holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå. Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør bokserne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Briefen våre er figursydde og er den korteste modellen vi har. Våre briefs har svært behagelige, elastiske og fleksible midjebånd som legger seg fint på kroppen og som i tillegg gir godt holdt.
Briefene våre er selvfølgelig utstyrt med packagefront : PackageFront®-teknologien er tilpasset våre briefs, det fører utstyret fremover og bort fra lårene, dette forhindrer gnaging. Om du har større lår er briefs ofte anbefalt. 

Vipper du mellom størrelser, gå opp.

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt


Les mer om Comfyballs nedenfor:
PackageFront®
PackageFront® holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Fremoverlent design
Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Supermyke stoffer
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Comfy Waistband
Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Kroppsnært snitt
Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Samvittighetsfullt
Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert, og produseres gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 15-38 EAN: I/A SKU2: I/A