Comfy Pitch Black Cap

(8)

199 kr


Pitch Black Cap
PĂĄ lager

Gratis frakt og lynrask levering pĂĄ alle ordre.En veldig funksjonell og god caps som passer til det meste av antrekk.

En meget funksjonell og god caps som passer til de fleste antrekk. Capsen har brodert logo av to runde kuler nederst til høyre på forsiden. Den har klassisk passform, buet visir og strukturerte frontpaneler som opprettholder formen. På baksiden finner du en veldig fin og justerbar stropp med metallspenne.
Capsene vĂĄre er laget for ĂĄ vare lenge, holde formen og ha et stilig utseende.
Funksjoner:
  • Caps
  • Buet visir
  • Holder formen
  • Brodert logo
  • Klassisk passform

Følg vaskeinstruksene på plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt


Les mer om Comfyballs nedenfor:
Supermyke stoffer
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Samvittighetsfullt
Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert, og produseres gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for ĂĄ holde utstyret bedre pĂĄ plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lĂĄrene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivĂĄ.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 27-60 EAN: 7072440024987