Comfy Tee White Man Cotton

1000+ solgte
19 vurderinger

349 kr


Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Et perfekt hverdagsplagg som står like godt som midtpunktet i antrekket, under favorittjakka eller som et utrolig digg innerste lag.  Stoffet er mykt og lett - men likevel slitesterkt!

Modellen er 185cm og bruker størrelse L

Hvit t-skjorte i 100 % kjemmet bomull som vil raskt bli en favoritt. Den har rund hals og klassisk, avslappet og komfortabel passform. Et perfekt hverdagsplagg som står like godt som midtpunktet i antrekket, under favorittjakka eller som et utrolig deilig innerste lag. Stoffet er mykt og lett, men likevel slitesterkt.

Funksjoner:

  • T-skjorte
  • Hvit
  • Avslappet passform
  • Rund hals
  • Mykt, hurtigtørkende og pustende stoff
  • 100 % kjemmet bomull

Følg vaskeinstruksene på plagget.

:white_check_mark: Gratis frakt
:white_check_mark: Kan betale med Vipps eller Klarna
:white_check_mark: Klimanøytralt

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 18-10 EAN: I/A SKU2: I/A