Comfyballs Ghost Black Cotton Chilly

5000+ solgte
67 vurderinger

279 kr inkl. mva.


Nullstill

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloNB! Vi har fått en haste-levering fra Sverige som ankommer Norge ca. 10 Desember og vi beklager forsinkelsen dette skaper. Dette er noe vi valgte å gjøre ettersom vi får ikke tak i mer boxere før Januar.

Spesialmodell av den perfekte dagligbokseren, med ben som går ned til rett over kneet. Super til kalde vinterdager men ikke til trening! Stoff med godt hold som og puster bra. Vi benytter kjemmet bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker. 92% bomull / 8% Lycra®.

SKURegularLonger
n/a14-07

 

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper.

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt.

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer.

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A