Dog Tooth Boxer Cotton – Limited Edition

(6)


Vis størrelsesguide

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Utrolig stilige boksertruser for dame, disse klassiske boksertrusene er svært komfortable. Designet med dogtooth-print rundt hele, det er et trykk i to toner (svart og hvit) i et mønster med knekte ruter - det ligner baktennene til en hund - derav navnet.

Midjebåndet er svartfarget og har hvit Comfy-logo foran - og er samtidig bredt, elastisk og legger seg utrolig fint rundt kroppen. Boksertrusene passer for hun som ser etter fint undertøy som også er funksjonelle og holder henne behagelig gjennom hele dagen.

Stoffet er svært mykt, bomullsblandingen holder deg varm når det er kjølig ute, samtidig som boksertrusene holder deg sval når det er varmt, de er laget av bomull med høy kvalitet. Derfor varer boksertrusene etter langvarig bruk.

Om du er en som setter pris på gode undertøy, så er dette boksertrusene for deg. Det er ikke tvil om at disse er undertøy som er bedre enn tilsvarende boksertruser for kvinner. Tilpassede, flate sømmer bidrar til at du opplever mindre friksjon og gnagsår. Stoffets mykhet, puste- og tørkeegenskaper sikrer anti-lukt, tørrhet og overlegent komfort.

Funksjoner:

  • Boxer for kvinner
  • Dogtooth-print rundt hele, det er et trykk i to toner (svart og hvit) i et mønster med knekte ruter
  • Bred og elastisk midjebånd (35 mm)
  • Lengden går til midten av låret
  • Svært myk stoff
  • Tilpassede, flate sømmer
  • Svært gode puste- og tørkeegenskaper i stoffet
  • Anti-lukt, tørrhet og overlegent komfort i materialet
  • Bidrar til mindre friksjon og gnagsår
  • 92 % bomull og 8 % lycra

Følg vaskeinstruksene som følger med plagget.

 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

Les mer om Cotton-serien:

Det perfekte hverdagsundertøyet: Cotton er vår mest populære serie, det er fordi modellen er så allsidig og komfortabel i bruk. Her har du en modell som du kan bruke hver eneste dag, selv når temperaturen svinger. Disse bokserne holder deg sval når det er varmt, og varm når det er kjølig, de svært behagelige å bruke, uansett aktivitet.

Tekstur og mykhet: De fleste undertøysserier som er laget av bomull er en blanding som kan inneholde mye annet, men ikke vår Cotton-serie, vi bruker opptil 97 % bomull. Og ikke hvilken som helst type heller, solid bomull som er finkjemmet, pustende og svært myk, noe som gjør den godt egnet til hverdagsbruk. Det er 40/1 bomull, single jersey, cirka 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, hvor korte fiber og urenheter elimineres.

Pusteevne og antibakterielle egenskaper: Vår bomullsundertøy har overlegen og iboende god pustevne. Bomulls absorberende egenskaper lar den transportere fuktighet bort fra kroppen din, og lar luften sirkulere gjennom stoffets veving. Dette skaper et helt naturlig system som lar varmen slippe raskt ut av kroppen. Siden bomull- og lycrablandingen har svettebestandige og svettetransporterende egenskaper, beskytter det mot luktgenererende mikroorganismer.

Bærekraftig og miljøbevisst produksjon: Vi produserer Cotton-serien gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen.

Les mer om Comfy:

Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå. Med Comfy er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Ultramykt, fuktighetstransporterende waistband med godt, vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør bokserne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfy er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Alle boxere er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

SKU: 37-38 EAN: I/A SKU2: I/A