Ultramyke Wood

Verdens mykeste stoff? Lenzing Modal® er spunnet av cellulose fra bøkefiber fra Østerrike, fremstilt i en meget miljøvennlig prosess. Dette gir et materiale som er supermykt med en behagelig, avkjølende effekt. Disse boxerne har noe tykkere stoff (190 g/kvm) og er sånt sett vår varmeste boxerserie. I kombinasjon med 10% Lycra® gir dette deg ditt livs mykeste og mest behagelige opplevelse.

Performance

Helårs trenings- og konkurransebokser. Performance er spesielt velegnet til all slags sport, men mange bruker den også til fritid. En miks av hule og flate kunstfibre, noe som både gir isolering og pusting. Stoffet er mykt, lett (ca. 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden.

Performance Superlight

Verdens letteste? Kun 52 gram i størrelse medium! Dette er den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Hvis du mener at hvert gram teller og at utstyret du bruker må være det aller beste så er dette undertøyet for deg! Superlight er et helårs konkurranseprodukt. Har som alle Comfyballs fullverdig PackageFront® og innehar ekstreme pusteegenskaper.