HØSTFEST

Høsten er her for fullt og vi gjør vårt beste for å holde alle menn komfortable! Disse pakkene putter sammen våre Wood-modeller til en litt mer komfortabel pris.

Vi anbefaler!

Usikker på hva du skal velge? Her har du tre boxere som flyr ut av butikken og som vi kan anbefale alle å oppgradere til!

Wood

Verdens mykeste stoff? Lenzing Modal® er spunnet av cellulose fra bøkefiber fra Østerrike, fremstilt i en meget miljøvennlig prosess. Dette gir et materiale som er supermykt med en behagelig, avkjølende effekt. Disse boxerne har noe tykkere stoff (190 g/kvm) og er sånt sett vår varmeste boxerserie. I kombinasjon med 10% Lycra® gir dette deg ditt livs mykeste og mest behagelige opplevelse.

Microfiber

Klassisk sort boxer i microfiber med sort boxerkant. Denne boxeren tilbyr en diskret opplevelse lignende Performance-serien men perfeksjonert for hverdagen.

Performance

Helårs trenings- og konkurransebokser. Performance er spesielt velegnet til all slags sport, men mange bruker den også til fritid. En miks av hule og flate kunstfibre, noe som både gir isolering og pusting. Stoffet er mykt, lett (ca. 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden.

Superlight

Verdens letteste? Kun 52 gram i størrelse medium! Dette er den ultimate konkurranseboxeren, uten kompromisser. Hvis du mener at hvert gram teller og at utstyret du bruker må være det aller beste så er dette undertøyet for deg! Superlight er et helårs konkurranseprodukt. Har som alle Comfyballs fullverdig PackageFront® og innehar ekstreme pusteegenskaper.

Raised Waist

Raised Waist er en spesialmodell av performance-modellen hvor vi har hevet livet noe. Raised Waist er ca. 3,5 cm / 1,5 cm høyere bak / foran (i str. M), sammenlignet med normale Comfyballs. Dette sikrer at den sitter bedre eksempelvis når man trener knebøy eller bare sitter på huk. Perfekt for større og / eller høyere personer!