Comfyballs og kvalitet

Vi i Comfyballs har som mål å levere verdens beste undertøy uten noen former for kompromisser. Dette er noe vi alltid kommer til å stå ved og vi ønsker at våre kunder aldri skal tvile på dette!

I det siste har vi fått feedback om at en del har opplevd lavere enn forventet holdbarhet på våre bomullsvarianter. Dette gjelder primært unormal slitasje som blir til hull ved sømmen i bunn av PackageFront®, men også noe gjelder waistbandet og/eller festesømmen til waistbandet midt på bak. Vi gjør alt vi kan for å unngå at dette skjer i fremtiden, og vi gjør alt vi kan for at alle Comfyballs-brukere skal være fornøyd.

Hvis du har opplevd dette problemet tidligere, eller kvalitetsproblemer generelt, og ikke meldt ifra til oss, vær så snill å gjør det! Comfyballs vil ALLTID refundere boxere med for lav kvalitet eller andre produktfeil. Du skal ikke tvile på at du sitter igjen med verdens mest komfortable boxer.

Til sist ønsker vi å takke alle dere som har sagt ifra og hjulpet oss å finne disse feilene. Uten dere kunder hadde vi aldri avdekket feilen så fort og begynt med løsninger. Du kan også lese en mer detaljert forklaring under på hvilke feil som oppsto hvor.

Hvis du har et produkt du ønsker å få erstattet, send en e-post til kundeservice med:

  • Bilde og beskrivelse av feilen
  • Bilde av innsidestempelet bak på boxeren
  • Ditt ordrenummer for gjeldende boxer(e)

Du vil ved godkjent reklamasjon få en rabattkode for å kjøpe en helt ny boxer.

Kundeservice kan kontaktes på kundeservice@comfyballs.no. Du kan også finne informasjon om dine ordre i vår kundeserviceportal.

Utfordringer med produksjonen

Generelt er det slik at alle Comfyballs sine design er tettsittende/kroppsnære. Sammenlignet med mer løstsittende/hengende undertøy er de derfor til en viss grad mer utsatt for slitasje. Av våre to naturstoffer er det bomull som er minst slitesterkt. Bomullskvaliteten vi benytter er til dels høyere og/eller betydelig høyere enn sammenlignbare merker.

Vår 2018 – byttet til mer holdbare sømtråder

Vi vet at en del av feedbacken rundt unormal slitasje relaterer seg til «Comfyballs 1.0» (produsert tom. våren 2018). Våren 2018 tok vi vekk midtsømmen bak og hevet livhøyden bak marginalt. Samtidig byttet vi til en tysk produsent på alle sømtråder for økt kvalitet og holdbarhet.

Vinter 2018 – ny produksjonslinje

Ifm. at det ble satt opp en ny produksjonslinje på en av våre da to fabrikker slapp det gjennom en del fargevarianter i bomull som var skåret ut feil. Om du forestiller deg bunnpanelet i en Comfyballs boxer liggende flatt, med en utskåret «U» i toppen; midtpunktet på bunnpanelet ble ved en feil markert med et kutt (og ikke overflatemerket). I noen tilfeller ble så «U»en skåret ut, uten etterkontroll av hvorvidt 100% av kuttmarkeringen var borte på midten av bunnpanelet. På samme tid og på samme linje oppdaget vi samtidig at innfestingen av PackageFront® elastikken (ganske teknisk, manuell prosess) ikke var ihht. krav.

Høst 2019 – tettere søm mot rotert bunnpanel på bomull

Alle våre stoffer strikkes i single jersey. Alle single jersey stoffer har forskjellig horisontal og vertikal strekktoleranse. Høsten 2019 roterte vi stoffretningen på bunnpanelet på bomull 90 grader, hvilket gjør at bunnpanelets strekktoleranse økes, og sømmen rundt PackageFront® kan festes jevnere til bunnstoffet, med flere sting.