Terje Fenne (60) - Sykepleier

Vår første Comfyballs Hero er Terje Fenne fra Volda. Vi ble tipset om Terje fra hans sønn Ørjan og måtte bare ta kontakt.

Alle vi her i Comfyballs er både rørt og utrolig imponert over arbeidet helsepersonell i Norge har gjort gjennom Korona-krisen. Uten deres innsats hadde det ikke gått rundt.

For oss blir Terje et perfekt eksempel på en hverdagshelt!

Hvorfor er din far Terje Fenne (60) en hverdagshelt, Ørjan?

Ørjan Aleksander Fenne (30), Volda:

Er det nokon som fortjenar ein ekstra oppmerksomheit så er det pappa.

Han er sjukepleiar, og jobbar i mottak på Volda sjukehus. Sjølv om han i oktober fylte 60 år, så jobbar han meir enn nokon gong. Han tek på seg ekstravakter veldig ofte, og seier nærmast aldri nei om nokon spør om ei tjeneste.

- Ikkje nok med at sjukehuset er hans andre heim, men han stiller også alltid opp om nokon treng ei tjeneste. Anten det er å lage rekkverk, måle hus eller sette opp garderobeskap

Hvordan hadde verden sett ut om alle var som din far, Ørjan?

Da hadde alle sjukehus vore godt bemanna og alle hadde fått den hjelpen de trenger! Det hadde vore lite ekstravakter tilgjengeleg. Men det hadde også vært heilt andre prisar på kakao-bønar da min far elskar alt med sjokolade!

Terje; hva gir deg energi?

Først og fremst familien. Lage god mat i sosiale lag med familie og venner er øverst på listen. I tillegg gir det meg mykje overskudd å gå på toppturer og generelt være ute i naturen. Og på jobb; sjå pasientar bli friske!

Hvem eller hva er dine hverdagshelter, Terje?

Kone og barn, egentlig hele storfamilien. Generelt synest jeg alle helsearbeidere, lærarar og andre som held hjulene i gang uten å kunne ha «corona-hjemmekontor» fortjenar ein ekstra takk!

Terje og Ørjan fikk naturligvis med seg boxere fra Comfyballs som en liten takk fra oss i Comfyballs!

Fortell oss om en skikkelig hverdagshelt og du kan vinne en boxer!

Vi i Comfyballs går nå i gang med et nytt prosjekt ment å fremheve de der ute som gjør ting litt utenom det vanlige. Vi ønsker nemlig å fremheve de der ute som er skikkelige hverdagshelter! Hvorfor det? Rett og slett fordi det er alt for mange der ute som gjør en sinnsyk innsats hver eneste dag uten å bli satt pris på. Vi her i Comfyballs ønsker å snu litt på dette og ber dermed om din hjelp.

Målet vårt er å lage små portrettintervjuer løpende om hverdagshelter der ute. Disse innleggene vil bli publisert her på Comfyballs.no, men også på våre sosiale medier. Vi har lyst til å bringe positiv oppmerksomhet til personer, yrker, handlinger og situasjoner ved å lage dette. Det sier også seg selv at hverdagshelten vi gjør et lite portrettintervju med får en flunkende ny undertøysskuff. Du som sender inn vil også få en ny boxer hvis vi velger ut din nominasjon.

Vet du om noen vi burde ta en prat med? Send inn litt info om personen til heroes@comfyballs.no!