Comfyballs Ghost Olive Wood

35700+ solgte
1286 vurderinger


Comfyballs Ghost Olive Wood
Vis størrelsesguide

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Olivengrønn. PackageFront®. Kompromissløs daglig bokser, eller til fest.

Du finner ikke en mer behagelig undertøy enn denne Tencel®-boksershortsen. Det vil ikke ta lang tid før du merker at boksershortsen er helt unik. Den har noe lavere midje på baksiden av midjebåndet enn på forsiden. PackageFront®-teknologien fører utstyret fremover og bort fra lårene, noe som hindrer gnaging. Stoffet er mykt, lett og ekstremt holdbart. Tørker raskt, fuktighet transporteres effektivt vekk fra huden. Samtidig som stoffet puster. 

Du har flere ulike lengder av samme undertøysmodellen. Det er kun lengden på undertøyet som varier. Dermed kan det være at du kan kjøpe flere varianter av denne typen og se om det er en lengde du foretrekker. 

Wood-serien er ekstra myk og miljøvennlig. En serie laget av et ekstremt mykt stoff, fremstilt av Tencel® bøkefiber. Denne har et litt tyngre stoff som gir deg en deilig og noe varmere følelse. Alle produktene i Wood-serien puster godt og har selvfølgelig den umiskjennelige Comfyballs komforten.

Supermyk med avkjølende effekt, men med høyere vannopptak enn bomull, så kan bli klamt på varmere dager eller ved fysisk aktivitet. Tencel® modal er spunnet av cellulose fra bøkefiber fra Østerrike, fremstilt i en meget miljøvennlig prosess. Stoffvekten er ca 190 gram per kvadratmeter.

Funksjoner:

 • Boxershorts
 • Wood-serie 
 • Tencel®
 • Stoff med godt hold
 • Perfekt til trening og til daglig bruk
 • Puster svært bra
 • Hurtigtørkende
 • Stoffet er mykt, lett og ekstremt holdbart
 • Mykere og har høyere vannopptak enn bomull
 • Avkjølende effekt
 • Motvirker lukt og bakterier
 • Stoffvekten er ca 190 gram per kvadratmeter 
 • Oeko-Tex sertifisert
 • 45 % modal, 45% bomull og 10 % lycra

Følg vaskeinstruksene på plagget.

Les mer om Comfyballs nedenfor. 

:white_check_mark: Gratis frakt
:white_check_mark: Kan betala med Vipps eller Klarna
:white_check_mark: Klimatneutralt

PackageFront®️ holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller våre undertøy for verdens mest komfortable boxere, breifs og truser.

Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet. Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse. Utstrakt bruk av Lycra®️ i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør produkter like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet. Alle undertøyene er Oeko-Tex sertifisert. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 31-56 EAN: I/A SKU2: I/A