Comfyballs Winter Warrior Performance DL Raised Waist

319  kr

Nullstill
Størrelsesguide

Winter Warrior er en ny spesialmodell laget for trening og konkurranse i høst/vinter/vår-sesongen. Det som gjør denne modellen unik er Dual Layer PackageFront. Dobbel Coolmax® All Season i fronten gir god vindbeskyttelse under konkurransedressen eller om det er kaldt i alpinbakken, men gir også økt komfort under treningsøkter utendørs utenfor sommersesongen. Coolmax®-stoffet er spesialutviklet for å maksimal ventilasjon samt å holde deg tørr, så denne modellen er faktisk utrolig fleksibel. En annen fordel er at denne har Raised Waist, noe som betyr at den går litt høyere i livet. Dette sikrer optimal passform under høy aktivitet og med store leddutslag. Raised Waist er ca. 3,5 cm / 1,5 cm høyere bak / foran (i str.M), sammenlignet med normale Comfyballs.

Limited Edition – noe begrenset lagertilgang. Dette er den ultimate boxeren for deg som er aktiv og ønsker optimal komfort under treningsøkter eller i konkurranse høst/vinter/vår.

84% Coolmax® All Season / 16% Lycra®: består av en miks av hule og flate kunstfibre, noe som både gir isolering og pusting. Stoffet er mykt, lett (ca 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Artikkelnummer long: 085

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.

Størrelsesguide, menn

Regular eller Long?

Den lange modellen (Long) er identisk med standardversjonen, med unntak av lengre ben. Er du vant med normale boxere fra før er den lange modellen det sikreste valget. 

Velg samme størrelse som du bruker i jeans (ofte angitt i inches/tommer). Er du i tvil, velg den største.

StørrelseWaist (in)Midje (cm)
Small28-3071-76
Medium30-3276-81
Large32-3481-86
XL34-3686-91
2XL36-3891-96
3XL38-4096-101