Comfyballs Performance Navy Racing Red

319  kr

Nullstill

Blå og rød er virkelig en nydelig farge-kombo og vår Performance-teknologi løfter hele boxeren et hakk videre. Her har du virkelig en venn for livet!

Super teknisk ytelse og passform kombinert med et klassisk mørkt design har gjort denne til en storselger!

84% Coolmax® All Season / 16% Lycra®: består av en miks av hule og flate kunstfibre, noe som både gir isolering og pusting og gjør Comfyballs Performance til et helårsprodukt. Performance er spesielt velegnet til all slags trening, men mange bruker den også til fritid. Stoffet er mykt, lett (ca 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Artikkelnummer regular: 080
Artikkelnummer long: 081

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.

3 produktomtaler

 1. 3 out of 5

  Syns bokseren er helt OK, men størrelse guiden var noe feil. Jeg endte opp med en Large, men skulle hatt medium.

  Syns også strikken på toppen er noe løs, den starter stram på starten av dagen men blir «slapp» etter hvert.

 2. 5 out of 5

  Beste boxer’n jeg noen gang har eid.

 3. 5 out of 5

  Denne anbefales på det sterkeste! Er ett Must å ha denne om du er i mye aktivitet. Perfekt passform og komfortabel å gå med uansett om du er i aktivitet eller slapper av

Skriv anbefaling

Skriv en omtale