Comfyballs Performance Black

319  kr

Nullstill

Her er vår bestselgende Performance-modell og det er ingen tvil om hvorfor!

Dette er den ultimate boxeren for deg som er aktiv og ønsker optimal komfort under treningsøkter eller i hverdagen, enten du er hardcore mosjonist eller hverdagshelt.

84% Coolmax® All Season / 16% Lycra®: består av en miks av hule og flate kunstfibre, noe som både gir isolering og pusting og gjør Comfyballs Performance til et helårsprodukt. Performance er spesielt velegnet til all slags trening, men mange bruker den også til fritid. Stoffet er mykt, lett (ca 185 gram per kvadratmeter) og ekstremt holdbart. Stoffet tørker meget raskt, da fuktighet transporteres vekk fra huden. Stoffet inneholder ikke Polygiene eller andre tilsetningsstoffer.

Artikkelnummer regular: 040
Artikkelnummer long: 041

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.

55 produktomtaler

 1. 1 out of 5

  Skulle ha blitt sendt i løpet av 24 timer. Etter 5 dager tok jeg kontakt og fikk beskjed (dagen etter) at varen ikke var på lager allikevel.

  • Hei Egil! Vi beklager på det sterkeste for denne opplevelsen. Vi sender som regel alltid ut bestilling samme dag eller neste arbeidsdag. Om vi er utsolgt for en vare skal vi ta kontakt med kunden så raskt som mulig. Her har det dessverre oppstått en feil 🙁

 2. 4 out of 5

  Har kjøpt 2 stk, en i bomull og en i coolmax. De begger er fantastisk å ha på og ventilerer godt, men får lett rørleggersprekk, noe som irriterer meg noe jæ..ig.
  Har ei normal ræv..

  • Hei Kenneth!
   Veldig kjekt å høre at du liker hvordan de er å ha på, men trist å høre at du får rørleggersprekk.
   I 95% av tilfellene der kundene våre har fått rørleggersprekk, har det blitt bestilt en litt for liten størrelse. Boxerne våre er litt lavere i livet enn andre boxere, og oppfattes derfor også som litt mindre i størrelsen.
   Vi anbefaler derfor alle kundene våre å dobbeltsjekke størrelsen på https://www.comfyballs.no/kundeservice/ og gå for den største størrelsen om du er midt mellom 2 størrelser.
   Håper dette hjelper!

 3. 5 out of 5

  Jobber med linjearbeid, å sitter ofte i sele og arbeider. Den som har prøvd å kaste seg ut i en sele veit att det ofte er med hjertet i halsen, til en finner ut hvor utstyret befinner seg hen (kommer det i klem eller ikke!?).
  Etter å ha tatt i bruk Comfyballs, så er dette problemet eleminert vekk, en vet til en hver tid hvor utstyret befinner seg, å er klar til sette seg i selen uten å måtte inn under 3-4 lag med klær for å rette på taska.

 4. 5 out of 5

  Har testet de hvite modellene i bomull en stund, og er kjempefornøyd. Utrolig behagelig på, og de gir en herlig frihetsfølelse for utstyret. Ingen tvil om at dette er unike boksere.
  Har nå omsider testet performance i både long og regular. Selv om forventningene var skyhøy på forhånd, kan jeg ikke si annet enn at også denne modellen innfrir. Utrolig god på!
  MEN: jeg ønsker og håper dere kommer med en hvit modell også i performance. Da kjøper jeg tvert!

 5. 5 out of 5

  Beste boxeren!
  Før brukte jeg bare billige bomullsboxere, men etter å ha prøvd en performance comfyballs er det comfyballs for alle penga. Har (desverre) bare en performance, og en hau i bomull. Helt enestående at beina ikke kryper opp i lysken. Mange skriver at de ikke egner seg til en hel dags bruk, men jeg syns performance er bedre enn de i bomull til en lang arbeidsdag! Slipper klamt og svett utstyr 🙂

 6. 5 out of 5

  Fantastisk omsorg for mine edlere deler. Sitter godt og glir ikke.

 7. 5 out of 5

  Jeg har gjort noen investeringer i livet mitt som er virkelig gode, Bose headsettet mitt eller kaffemaskinen min for å nevne noen. Men ingen, INGEN er en så god investering som da jeg kjøpte min første Comfyballs. Det er som ballene mine forsvinner til en annen dimensjon når jeg har på en Comfyballs. Man har en fantastisk finesse og komfort som får ballene dine til å føles ut som de flyter på myk fløte gjennom en kjølig aroma av jordbær infusert Co2. Mykt, luftig og helt konge. Ja de koster kanskje litt mere en de slitne boxerne du kjøper på Coop, men seriøst mann, det er ballene dine det er snakk om her. La nettop inn en bestilling på 4stk. Ta vare på ballene dine, kjøp Comfyballs.

 8. 5 out of 5

  Bruker bare disse til trening nå – veldig behagelig stoff, puster bedre enn annet kunststoff

 9. 5 out of 5

  Har nå prøvd alle comfyballs-modellene, og er like fornøyd med alle! Vil anbefale alt, men står nok med favoritten Performance. Utrolig gode å ha på under trening, og løsningen med PackageFront er utrolig god – my balls are comfy! Et must for oss med baller!

 10. 5 out of 5

  Denne modellen er den ENESTE bokseren som sitter "fast" til kroppen uansett hvilken aktivitet du gjør eller hva du har på utenpå. Alle andre kryper opp til skrittet og blir liggende i en "ball" opp under der det klemmer mest…..

 11. 5 out of 5

  Performance er super. Behagelig og umerkelig både i hverdagen, og til tøff trening. Nå er det snart bare comfyballs igjen i skuffen, og slik blir det nok fremover.

 12. 4 out of 5

  Sitter fint på under trening, og holder utstyret på plass. Blir ikke ubehagelig svett.

 13. 5 out of 5

  Jeg trener fem dager i uken, og har byttet ut hele undertøysparken min med Comfyballs. Det er veldig behagelig å ha disse på, selv når man er midt i en våt treningsøkt. Anbefalles på det sterkeste. Prisen er ganske heftig for en bokser, men man får det man betaler for!

 14. 5 out of 5

  My balls are ok

 15. 5 out of 5

  Världens bästa kalsong helt enkelt. Håller allt på plats under långa dagar och långa träningspass. Rekommenderar det till alla jag känner!

 16. 4 out of 5

  Kanon bra passform sitter godt, få inn lit mer valg på performance så blir dette bra

 17. 5 out of 5

  Kjempe behagelig og deilig å ha på seg kan ikke være uten dem er som en helt annen værden etter jeg begynte med comfyballs føler at alt ligger på plass

 18. 4 out of 5

  Veldig behagelig. "Pose"-løsningen er helt glimrende. Og at de også leveres med lengre bein er noe jeg som noe overvektig har savnet lenge. Det hindrer at lårene gnisser mot hverandre. For oss med litt mage savner jeg en strikkløsning som ikke bretter seg dobbelt i bruk, men det er nesten ikke å finne på markedet. Stoffet er veldig tynt og deilig, men det gjør at det strekker seg og revner relativt fort.

 19. 3 out of 5

  Kjøpte denne i håp om at den skulle løse problemet mitt med lårgniss. Problemet ble vel kanskje litt mindre, men synes sømmene i front gnagde. Ellers en veldig god boxer. Skal prøve regulare og se om den fungerer bedre mot mine problemer

 20. 5 out of 5

  Denne sportsutgaven av Confyballs er nok noe av det beste jeg har hatt på meg "der nede"! Det å sitte på romaskinen (Concept 2) med disse, framfor dem jeg brukte før – fra Dressman – er noe helt annet. Det samme gjelder naturligvis på sykkelen. Men et godt råd til leverandøren er nok at de bør gjøre at flere får prøve – og deretter kjøpe – disse flotte produktene. Derfor foreslår jeg at alle får muligheten til å prøve ett eksemplar for – la oss si – 150 kroner. Bare et tips 🙂

 21. 5 out of 5

  Utrolig god passform og veldig digg å slippe å måtte rette på ting i tide og utide.

 22. 5 out of 5

  Rett og slett de beste boxerne ever! Performance funker perfekt på trening.

 23. 5 out of 5

  Jag fikk ett All Red Regular i present av min norska käresta, och dem är perfekta. Jag har aldrig mått bättre i mina boxers. Jag visste innan att det norska är bäst, och nu har jag fått det bekräftat!

 24. 5 out of 5

  Dette er endelig et produkt som favner over alle bruksområder. På fjellet, med og uten ski, på treningsenteret, løpe, kontoret, og på byen. Ikke behov for å fylle skapet med ulike merker til forskjellige aktiviteter lenger.

 25. 5 out of 5

  Veldig behagelige, kommer nok til å skaffe meg flere

 26. 5 out of 5

  Endelig har noe skjønt det og laget en boxershorts som faktisk er behagelig i alle situasjoner!

 27. 5 out of 5

  Jeg bruker disse boxerene til trening, og må si jeg er imponert. Jeg er avhengig av å bruke susp, og tidligere var det mer en ofte selve nøtten kom i skvis. Med disse boxerne dyttes "stellet" litt ut, som gjør at den ligger behagelig inne i suspen. Pusteevnen er god, jeg vil stille disse opp mot boxerne til Tufte. Begge merkene er like behagelig å benytte, samt transporterer fukt veldig godt.

 28. 5 out of 5

  Har du først prøvd comfyballs er det ingen vei tilbake. Å gå tilbake til andre boxershorts etter dette blir uansett en nedtur. Comfyballs holder virkelig det de lover. Svært komfortable boxere som holder utstyret på plass. Behagelig stoff og passform, i tillegg til stilige farger. Kan på det sterkeste anbefale både performance og vanlig i lang variant.

 29. 5 out of 5

  Helt suverent behagelig med disse kommer du aldri i skviiis!

 30. 5 out of 5

  They make my man’s package look great! The short shorts are a little too short, but the longer version are great for his long legs.

 31. 5 out of 5

  Jeg har absolutt aldri hatt en bedre boxer. Produktet er helt fantastisk. De som ikke kjøper dette har ikke forstått hva komfort betyr 🙂

 32. 5 out of 5

  Min kjæreste fikk 2 stk med lange bein og en performance med lange bein, og han elsker de ,og vil ha flere! Han sa de var snuggy og deilige med "pakka" og beina sklir ikke opp. Jeg synes de ser bra ut på og utrolig deilig å slippe å se han "grave rundt" i bokserern for "å rette på ting" og heller ikke stapper armene nedi buksa hele tia for å dra ned beina fra oppi lysken til ned på låra igjen! Beste på markedet!

 33. 5 out of 5

  Comfyballs er en befrielse og en åpenbaring. Etter mange år med trening: endelig en boxer som holder utstyret godt på plass – og er behagelig. Nesten så du ikke merker at det er der engang. Men desto mer klar for å prestere også etter trening! Hverdagsboxeren er for øvrig like god!

 34. 5 out of 5

  Endelig en bokser som er perfekt både til daglig bruk og trening. Sitter godt og behagelig både foran og bak. Etter å ha kjøp en og brukt den både til daglig bruk og trening. tok det ikke lang tid før det ble flere.Da performance ble lansert, kjøpte jeg en. den er bare helt super til trening. Har nå byttet ut samtlige av de gamle bokserne med Comfyballs noe jeg slett ikke angrer på. Har anbefalt dem til både sønn og svigersønn.

 35. 5 out of 5

  Excellent construction, and very comfortable. Great for workouts and playing tennis!

 36. 5 out of 5

  Målet er å ha kun boksere fra comfyballs i hylla. Det å ha på en boksershorts som skaper irritasjon gjennom dagen er forferdelig. Med denne bokseren slipper du dette. Navnet skjemmer på ingen måte dette produktet, det lever opp til sitt navn.

 37. 5 out of 5

  Kjøpte en PERFORMANCE og brukt den på trening. Noe som var en ny verden. Alt på plass og ingen klam eller rar følelse! Nå er det bestillt tre stk til i REGULAR… Og satser på at de er like konfortable! 😉

 38. 5 out of 5

  Perfekt når man skal trene fordi den er slitesterk og har gode pusteegenskaper.

 39. 5 out of 5

  Ga denne i gave til min mann. Han var storfornøyd. Nå står den først på ønskelisten både til jul og andre anledninger.

 40. 4 out of 5

  Som med mye annet treningstøy i microfiber så genererer det mer lukt enn vanlig bomull. Jeg foretrekker derfor å bruke "vanlig" kvalitet også til trening. Ellers er dette produktet også i sedvanlig god Comfy-kvalitet!

 41. 5 out of 5

  Produktet i 84%polyester og 16%elastane er helt perfekt og meget behagelig.

 42. 4 out of 5

  Etter han fikk første par Comfyballs i farsdagsgave i 2013 har han ikke hatt på seg vanlig bokser mer enn et par ganger. og han ble like skuffet hver gang. Før han fikk kjøpt inn litt flere Comfyballs vasket han til og med klær bare fordi han MÅTTE ha disse. Han liker forøvrig vanlig bomull bedre til hverdags, de holder balla bedre. Disse egner seg best til trening og er ikke noe særlig å gå med en hel dag.

 43. 5 out of 5

  🙂 I bought the comfyballs for x-mas present for the men in the family !! they absolutely loved them and i must say – looking good 😀

 44. 5 out of 5

  Tidligere bare brukt valig long og de falt veldig godt i smak. Måtte prøve performance i long, og kjøpte første størrelse L, som akkurat ikke passet, så har jeg nå kjøpt XL som passert perfekt. Veldig gode å ha på, de sitter godt og strekker seg veldig godt etter bevegelsene du gjør. Jeg spiller fotball og har ikke hatt noe problemer med de. Ville ikke bare anbefalt disse, ville anbefalt Comfyballs til hvem som helst. Du finner ikke noe bedre eller mer komfortabelt!

 45. 2 out of 5

  Disse var for meg ubehagelige i forhold til regular. Det var fordi dem gikk alltid opp, så jeg vil ikke rekommandere disse. Velg alltid lange uansett performance eller regular.

 46. 4 out of 5

  Syns ikke dem var noe gode første gangen jeg brukte comfyBalls, forran satt dem perfekt, men bak gikk den veldig opp i ræva. Men etter en vask, sitter dem som støpt! 🙂

 47. 5 out of 5

  Den sitter godt – lav og kroppsnært, og er tilpasset og tar hensyn til hvordan mannen er skapt, behagelig stoff uten ubehagelige sømmer, – godt og behagelig å ha på.

 48. 5 out of 5

  Dette er ikke bare "noe" av det beste du får tak i! Det ER det beste, har hatt en del cashmiere boxere, men Performance Long tar kaka! Makan til fryd for påsan skal du lete langt og lenge etter! #TOPNOTCH

 49. 4 out of 5

  Super gode å gå med, sitter som ett skudd. Eneste jeg må trekke ifra er at dem er så lave i livet, sklir halvveis ned på fua desverre. Så tips på det området, lag dem 1-1,5cm høyere i livet 😉 Kjøper garantert dem fremover om dere får slike i boks!

 50. 5 out of 5

  Disse er helt geniale. Alt henger som det skal. Ikke blir det klamt og stramt. Eneste ulempen er at jeg ikke har kjøpt flere! Anbefales!

 51. 5 out of 5

  Herregud! Aldri sett maken! Utrolig komfortable! Unik hold på utstyret + veldig behagelig stoff! Og at det finnes en long versjon

 52. 5 out of 5

  Et must under treningstightsen på løpeturer! Superrask levering!

 53. 5 out of 5

  Fikk Comfy til jul – første løpetur unnagjort – hvorfor har jeg ikke prøvd før? Digg! Bestilt 10pakking!

 54. 5 out of 5

  Har tidligere og er godt fornøyd med de lange, denne er enda bedre! Bytter ut skuffen når jeg får råd!

 55. 5 out of 5

  Ble anbefalt av en kamerat. Elastikken mellom lår og baller er genial! Hvorfor har ingen tenkt på dette før? Aldri kjent mer behagelig microfiber, blir ikke klam lengre!

Skriv anbefaling

Skriv en omtale