Comfyballs Blå Sløyfe Boxer – LIMITED EDITION


5000+ solgte

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Størrelsesguide

NB! Produktet koster 199,- hvorav 50,- av dette,- går uavkortet til kreftforskning. Disse er vi nødt til å legge til som et tillegg i kassen for å unngå å betale unødvendig merverdiavgift på donasjonsbeløpet og gjør at hele beløpet går uavkortet til en god sak.

Årets viktigste boxershorts: Ved kjøp av denne boxeren støtter du Blå sløyfe-aksjonen hvor pengene i år går til et bedre diagnoseverktøy for prostatakreft.

Vi i Comfyballs er stolte av å være en av samarbeidspartnerne for Blå sløyfe-aksjonen. For hver Comfyballs Blå Sløyfe Boxer som selges går minimum 50kr til Blå sløyfe-aksjonen!

Støtt en god sak i november ved kjøp av en eller flere Comfyballs boxere!

SKURegularLong
OLD022032
NEW11-3411-35

 

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper.

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt.

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer.

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.