Comfyballs Threesome Cotton

3500+ solgte
4177 vurderinger

279 kr


Threesome Cotton

Ikke glem kvantumsrabatten på boxere!


Kjøp 3 og spar 200,-
Kjøp 6 og spar 500,-
Kjøp 10 og spar 1000,-

Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.  • Klassisk trunk cut (kort benlengde), PackageFront®.
  • Lengre benlengde (long trunks), mest populære modell i Skandinavia, PackageFront®.
Fargeeksplosjon. Former og pasteller sammen med svart ghost waistband gjør deg glad.

Perfekt til daglig bruk.

Cotton - det perfekte hverdagsundertøyet! Cotton er vår mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger!
Stoff med godt hold og som puster bra. 40/1 bomull, single jersey, ca. 180 gram per kvadratmeter. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker.

92% cotton/8%Lycra

Størrelsesguide
Menn
WAISTSmallMediumLargeXL2XL3XL
CM70-7878-8686-9494-102102-109109-119
INCHES28-3031-3334-3637-3940-4243-46
Tips: Er du "Large" i andre merker er du "Large" også i Comfyballs. Comfyballs er relativt lave i livet og kroppsnært skåret. Er du mellom to størrelser, velg den største. Størrelsen på PackageFront® er den samme uansett størrelse.
Regular eller Long?
Er du vant med normale boxere fra før er den lange modellen (Long) det sikreste valget. Den korte modellen (Regular) er kort (altså en trunk).

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 10-82 EAN: I/A SKU2: I/A