Comfyballs Pitch Black

279  kr

Nullstill

Her har du en sikker klassiker som hører hjemme i alle undertøysskuffer! Med denne boxeren får du altså det beste fra to verdener. Den klassiske sorte boxeren kombinert med den unike komforten som Comfyballs tilbyr.

Denne boxeren passer altså like bra til hverdag som til fest, uavhengig av om du plukker epler i Hardanger eller fester i Cannes.

Artikkelnummer regular: 026
Artikkelnummer long: 036

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.

31 produktomtaler

 1. 5 out of 5

  Kjøpte en comfyballs lang utgave for en liten stund tilbake, og nå ligger det snart tre til i postkassa, kan absolutt anbefales

 2. 5 out of 5

  Endelig kommet en bokser som ikke krøller seg opp over lårene og ikke gnager på innsiden av lårene. Får valuta for pengene vil jeg si.

 3. 5 out of 5

  Jeg har brukt comfyballs long 4+ måneder nå og de er meget gode og bruke. De kan brukes til alt. Jobb,trening og soving. Jeg har en fysisk krevende jobb og hadde litt problemer med at lårene gnisset før, det skjer ikke med comfyballs long. Mine comfyballs boksere har blitt vasket i maskin veldig mange ganger i løpet av 4 måneder og de er like gode nå som når de var nye. De har på ingen måte blitt slitt eller mistet komfor og kvalitet over tid. Jeg er meget imponert over produktet men syntes kanskje at 300 kr for en bokser er litt vell mye. Har du noen kroner til overs og vil unne deg luksus så kjøp comfyballs ( jeg har kun prøvd Comfyballs Long )

 4. 5 out of 5

  Veldig bra, holder alt på plass! Krymper litt i vask så nå jeg gå opp en størrelse fra M til L.

 5. 5 out of 5

  Comfyballs var julegave til min mann. Han fikk det siste år og han liker den så mye!!!

 6. 5 out of 5

  Har skiftet ut hele garderoben min, gammelt og nytt, borte vekk, kun Comfyballs fra nå av.

 7. 5 out of 5

  Endelig en skikkelig boxer som gir god støtte og plass til utstyret. Har kjøpt mange boxere opp i mellom årene, mange som sklir oppover lårene, trange i skrittet og sitter ubehagelig. Har endelig funnet min favoritt-boxer, comfyballs sitter godt, har god plass der det skal være og disse sitter der de skal , selv ved løping og annen form for trening. Anbefales på det sterkeste.

 8. 5 out of 5

  Behagelig stoff og flott passform. De edlere delene har også fått det mer behagelig 🙂

 9. 5 out of 5

  Jeg kjøpte comfyballs som en del av bursdagsgave til min mann, han ble litt brydd da han pakket de opp foran hele familien. Han ble nok litt skeptisk til navnet men etter å ha brukt dem nå siden desember 2014 er det favoritt!

 10. 5 out of 5

  Mer komfortable baller skal du lete lenge etter. De fleste boksere er rett og slett for korte, og sklir opp enten man sitter stille eller går rundt, så plutselig går man rundt med en bokser formet som en truse.. Disse sitter som klistret til kroppen og "cup’en" gjør at de edlere delene ligger godt plassert mot mykt stoff hele dagen!

 11. 5 out of 5

  Utrolig comfy! Low Waist kombinert med passformen i front gjør at alle mine gamle boxere nå blir byttet ut med disse. Bjørn Borg, go to bed.

 12. 5 out of 5

  For meg er det "livet før og etter comfyballs". Tida med "ball squeese" og ubehag er historie. Anbefales virkelig.

 13. 5 out of 5

  Kjempebra truser! Hurtig levering. Holder utstyrt godt på plass. Veldig behagelig. Ser bra ut ferdig pakket sier kona;)

 14. 5 out of 5

  Den geniale utformingen gjør at det å sitte på et klamt fly i opp til 11 timer , ikke oppleves som ein svett opplevelse .

 15. 5 out of 5

  Endelig en bokser-serie som står til forventningene. Mange boksere koster flesk og du får bare en vanlig bokser. Kan like gjerne kjøpe en H&M bokser. Mens disse boksere derimot føles kjempe behagelig på! Får mye bokser for pengene!

 16. 5 out of 5

  Utolig bra kvalitet og passform. har bestilt 16 stk, litt dyre men verdt prisen. liker den "glatte"" typen best. mer behagelig.og tåler mange vask

 17. 5 out of 5

  Veldig behagelige å gå med, men krever at en legger ballene i posen selv, eller så blir de hengende under. Men når justeringen er gjort så sitter balla som støpt, og der ligger de godt også.

 18. 5 out of 5

  Meget bra til trening på treningsstudio, der dellene kan komme i klem.. Feks. når det kjøres mageøvelser med samlede ben! Skal med tiden ha flere av denne

 19. 5 out of 5

  Har bare en ting å si… Har slitt ut mine…

 20. 5 out of 5

  Er det bra nok for Team Ulsrud er det bra nok for meg! Kjøpte først denne (i bomull) deretter sportsmodellen i Thermo Cool – begge er like bortsett fra stoffet. Dama digger de og

 21. 5 out of 5

  Helt fantastisk

 22. 5 out of 5

  Kjempefornøyd med mine comfyballs. Funker bra til trening og er veldig behagelig. Eneste minuset er at den korte versjonen har en tendens til å skli opp på låra:/ skal derfor kjøpe den lengre versjonen meste gang:)

 23. 5 out of 5

  Fantastisk komfortable og holder formen godt. Her blir det bare denne sorten heretter. Iingen ulempe at kona liker dem heller 🙂

 24. 4 out of 5

  Godt stoff og fin, fin passform. Litt tynnere- og ikke så stram strikk øverst så hadde den vært perfekt.

 25. 5 out of 5

  Har flere av disse. Veldig behagelige å bruke, selv under trening. Ikke noe frittliggende enebolig lenger. Sitter som støpt.

 26. 4 out of 5

  Helt klart en topp boxer, holder utstyret godt på plass, men synes det er litt for nyskjerrig bak. Og feltet som viser str og vaskeinstruks kan "klistre" seg fast når man blir varm og svett. Utenom dette er jeg godt fornøyd og kan trygt anbefale denne.

 27. 5 out of 5

  Veldig behagelig, høy kvalitet

 28. 5 out of 5

  Har testet en stund nå. Virker som absolutt alt er tenkt på. Veldig behagelig myk strikk i livet og riktig lengde på lårene. Sitter meget godt… over alt 🙂

 29. 5 out of 5

  Har testet boxeren, er veldig overasket over hvor god den er. Denne må virkelig prøves, Stilig design også.

 30. 5 out of 5

  Ingen forran ingen ved siden av topp boxer. Men få ut andre farger så fort som mulig.

 31. 5 out of 5

  Helt vanvittig!!! Dette har jeg ventet på leeeenge. Vanvittig bra:-)

Skriv anbefaling

Skriv en omtale