Comfyballs Pink Flare

279  kr

Nullstill

Her har du virkelig boxeren for den sprudlende og fryktløse typen! En strålende pottpurri av farger kombinert med Comfyballs sin suverene formsydde passform!

Det er ikke noe å lure på lenger, dette er boxeren for DEG!

Advarsel: Kan føre til økt oppmerksomhet, så vi anbefaler at du utøver varsomhet under bruk

Artikkelnummer regular: 025
Artikkelnummer long: 035

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.

6 produktomtaler

 1. 5 out of 5

  Meget behagelig å ha på. Endelig en boxer hvor en mann har vært modell, og ikke ei dame med antydning til bollemus. Sliter litt med at den revner i skrittet, men prøver et nummer større

  • Hei Helge!
   Så kjekt å høre at du er fornøyd med disse 😀
   Om den revner i skrittet, kunne du ha sendt en mail til kundeservice med noen bilder? Så kan de få ordnet opp for deg. Ha en flott helg!

 2. 5 out of 5

  Hvorfor har ikke dere kommet før? Men bedre sent en aldri. Jeg kan egentlig ikke sette ord på hvor god å behagelig denne bokseren er. Jeg har fått et helt nytt liv etter jeg tok den i bruk. I tillegg har treningsgjengen på gnist blitt så fristet etter de så denne bokseren. Den er veldig billig og tåler masse vask. Har vasket den samme nå sikkert 30-40 vask. Det kan du ikke se. Nå sparer jeg masse av uførepensjonen min. Tusen takk for et fantastisk produkt, dette satte jeg ufattelig stor pris på. Jeg bytter mellom to stk, så skal ta meg bedre råd til flere etter hvert. Så god behandling denne bokseren gir, vel der får dama komme i andre rekke. Kom dere ut i en tv reklame og utkonkurer disse dressmann folka, den nye snakkisen heter Comfyballs 🙂 ps dere får 10 stjerner av meg for jeg er dobbelt så fornøyd med begge to.

 3. 4 out of 5

  Hei! Jeg synes noen farger av disse har stoff som virker litt tynnere og ikke så robuste. Dette gjelder spesiellt grønn og rosa i forhold til de sorte som virker mere robuste.

 4. 4 out of 5

  Hei! Jeg har noen som har fått hull I skrittet, Dette var gjentagende på Bjørn Borg. Derfor sluttetr jeg å kjøpe Bjørn Borg. Jeg synes de skulle vært ekstra forsterket i skrittet.

 5. 5 out of 5

  Jeg brukte bare Bjørn borg tidligere men Comfyballs har helt klart tatt over hos meg. veldig gode for trening and hverdags. Anbefales!!

 6. 5 out of 5

  Dette er bare den best bokseren jeg noen gang jeg har hatt. Den må jeg bar ha på meg hver dag.

Skriv anbefaling

Skriv en omtale