Comfyballs Tangerine Navy Cotton


279  kr

LongRegular
SMLXL2XL3XL
Nullstill
1 2 3 5 10
Størrelsesguide

Stilig oransje med et innslag av maritim blå? Her har du en sikker kombo!

Slående farger kombinert med Comfyballs sin komfort!

SKU Regular: 056 / NEW 10-10
SKU Long: 066 / NEW 11-10

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper.

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt.

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer.

Kjøp fler, spar penger

Alltid volumrabatt på herremodeller!
Kjøp 3 stk. og spar 200kr.
Kjøp 5 stk. og spar 400kr.
Kjøp 10 stk. og spar 1000kr.

Rabatten legges automatisk til i handlekurven.

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.

Hva gjør Comfyballs så spesielt?

Tradisjonelle boxershorts er ikke designet for å holde utstyret tilstrekkelig godt nok på plass. Dette er noe vi ønsket å gjøre noe med og utviklet det vi mener er de mest komfortable boxershortsene som noensinne er laget.

Vi har arbeidet hardt og lenge for å utvikle den perfekte passformen. Derfor er Comfyballs boxershorts sydd i nøye utformede paneler, som i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i front-sømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Alle boxerseriene er laget av supermykt Oeko-Tex stoff som sørger for maksimal luftighet og komfort. I tillegg har alle Comfyballs-boxerne inkorporert den unike PackageFront-teknologien som Comfyballs er så kjent for.

PackageFront™

PackageFront er designet for å holde utstyret ditt på plass, samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene dine samtidig som det gir økt komfort. Mer avkjølte baller or også bevist å ha en positiv innvirkning på fruktbarheten og kan øke antall spermier. I tillegg reduseres også risikoen for ukomfortabelhet ved at utstyret blir løftet vekk fra den normale posisjonen mellom lårene dine. Med PackageFront vil du ikke trenge å justere på utstyret ditt gjennom dagen, noe som er en god ting, selv om du kanskje vil savne det med det første?

Størrelsesguide, menn

Regular eller Long?

Den lange modellen (Long) er identisk med standardversjonen, med unntak av lengre ben. Er du vant med normale boxere fra før er den lange modellen det sikreste valget. 

Velg samme størrelse som du bruker i jeans (ofte angitt i inches/tommer). Er du i tvil, velg den største.

StørrelseWaist (in)Midje (cm)
Small28-3071-76
Medium30-3276-81
Large32-3481-86
XL34-3686-91
2XL36-3891-96
3XL38-4096-101