Comfyballs Steel Edgy Microfiber

1300+ solgte112 kr rabatt
28 vurderinger

279 kr 167 kr inkl. mva.


Oppgrader boxeren før rabatten faller!
Vær rask før det er tomt 🔥

Nullstill

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloComfyballs Summer 2019 Collection

Sommeren er her for fullt og vår Microfiber-serie har fått en skikkelig oppgradering med to nye modeller. Microfiber er en serie som passer perfekt når varmen øker og man effektivt vil unngå klamme baller.  Steel Edgy er varianten for deg som vil uppe gamet det lille ekstra fra den svarte boxeren ved strandkanten!

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper.

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt.

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer.

SKU: 21-46 EAN: I/A SKU2: I/A