Comfyballs Blue Burt Microfiber

1300+ solgte112 kr rabatt
31 vurderinger

279 kr 167 kr inkl. mva.


Oppgrader boxeren før rabatten faller!
Vær rask før det er tomt 🔥

Nullstill

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloComfyballs Summer 2019 Collection

Sommeren er her for fullt og vår Microfiber-serie har fått en skikkelig oppgradering med to nye modeller. Microfiber er en serie som passer perfekt når varmen øker og man effektivt vil unngå klamme baller. Blue Burt er designet utelukkende for de der ute som ikke er redde for en selvlysende pung ved bassengkanten for å etablere dominans.

PS. Vi kan betrygge om at i sollys blir blåfargen faktisk rimelig elegant og ser ganske mye bedre ut enn en standard svart boxer.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper.

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt.

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer.

SKU: 21-51 EAN: I/A SKU2: I/A