Comfyballs Mens Navy Slides

125 kr rabatt
(9)

125 kr


Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Laget av et luksuriøst, fleksibelt og matt materiale, disse er designet for den ultimate komforten.

De passer ham som er ute etter noe praktisk, men moderne. Du finner en veldig diskret logo på sålen og en på toppen foran. Elegant og sporty tillegg til garderoben din.
Funksjoner:
  • Slides / sporty sandaler
  • Myke fotsenger
  • Ergonomisk såle
  • Moderne design
  • Matt og solid stoff
Følg vaskeanvisningen på produktet.
 Gratis frakt
 Kan betale med Vipps eller Klarna
 Klimanøytralt

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 26-65 EAN: I/A SKU2: I/A