Comfyballs Formal Navy Round Striped Trunks

600+ solgte
8 vurderinger

349 kr


Vis størrelsesguide
Nullstill

Gratis frakt og lynrask levering på alle ordre.Stilige badeshorts som er laget av svømmevennlig, hurtigtørkende og pustende materiale. Stoffet er mykt og veldig lett i følelsen. Shortsen har god og klassisk passform som er laget med svømming i tankene. Du finner snøring i midjen for justering, samt glidelåslomme.

Du finner også en brief på innsiden av shortsen i form av PackageFront®-teknologi - hvor utstyret holdes på plass, samtidig som det løftes vekk fra lårene. Dermed vil unødvendig oppvarming av testiklene forhindres, og komforten din vil økes.

Svømmeshortsen passer for bading, stranden, til og med til bruk på strandfest, siden de er såpass moderne og har fin design.

Funksjoner:

  • Badeshorts
  • Klassisk passform
  • Trukket elastisk midje
  • Justerbar snøring
  • Glidelåslomme
  • Middels lengde
  • Brief på innsiden (PackageFront®-teknologi)
  • 94% resirkulert polyester og 6% elastan

Følg vaskeinstruksene på plagget.

:white_check_mark: Gratis frakt
:white_check_mark: Kan betale med Vipps eller Klarna
:white_check_mark: Klimanøytralt

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper!

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå.

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt!

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer!

SKU: 28-51 EAN: I/A SKU2: I/A