Comfyballs – 500K GOLD Limited Edition


2300+ solgte

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Størrelsesguide
Comfyballs Limited Edition – Bare 2240 finnes!

Comfyballs sin vekst de siste årene har vært en suksesshistorie uten like for oss og vi er ekstremt takknemlige for hvor reisen har tatt oss. Våre fantastiske kunder har hele veien gitt oss feedback og hjulpet oss å lage Comfyballs til verdens beste boxer. Her har vi gjort alt fra å lansere nye serier med ny teknologi til å lage fargene/printene våre kunder ønsket. La oss heller ikke glemme når vi lagde en boxer for Kreftforeningen og samlet inn 250.000 NOK til kampen mot kreft.

Vi vet ikke hvor veien for Comfyballs ender eller hvor mange boxere vi klarer å selge, men en ting vi vet er at å selge en halv million skal feires! Vår 500K Limited Edition er den klassiske Cotton-modellen som satt Comfyballs på kartet, men med tekst i gull i waistbandet.

Om Comfyballs

Vi har utviklet det vi mener er den mest komfortable boxer trunk som noen gang er blitt laget. Comfyballs trunks er formsydd med flatlock-sømmer i supermyke stoffer, for overlegen komfort og pusteegenskaper.

1. PackageFront™

PackageFront™ er designet for å holde utstyret bedre på plass, samtidig som det løftes vekk fra innsiden av lårene. Ekstremt formsydde paneler kombinert med innovativ bruk av elastikk i stoffskjøter tar brukeropplevelsen til et nytt nivå!

2. Reduced Heat Transfer

Kaldere baller kan gi bedre sædkvalitet, noe som kan føre til at dine avkom blir smartere enn de ellers ville ha blitt.

3. Balls Squeeze Avoidance

Ved at utstyret løftes vekk fra kroppen reduseres muligheten for balleklem. Du slipper å "rette på utstyret" i tide og utide.

4. Oeko-Tex Certified

Din sikkerhet for at Comfyballs er fremstilt etter miljøvennlige produksjonsmetoder og uten noen form for skadelige stoffer.

Leveringsinformasjon

På Comfyballs.no får du gratis frakt på alle pakker. Produktene sendes samme eller neste arbeidsdag direkte til dørmatten eller postkassen din. Alle pakker har sporing og sendes videre til ditt lokale utleveringssted ved behov.